FOTBAL  »  Superliga  »  INSIDER ÎN MAFIA PARIURILOR

EXCLUSIV Cornel Dinu, dezvăluiri compromiţătoare despre Reghecampf: ”Luase 200.000 de euro ca să trîntească meciul cu Bayern”

Reghecampf a căzut la mijloca între disputa dintre Cornel Dinu şi Anamaria Prodan. +3   FOTO
Reghecampf a căzut la mijloca între disputa dintre Cornel Dinu şi Anamaria Prodan.

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 12:28

Procuroru' susţine că Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al antrenorului Stelei, i-a solicitat sprijinul pentru a-l salva pe Reghecampf de la răzbunarea mafiei sîrbeşti după un Bayern - Cottbus 3-1, care ar fi trebuit să se termine la trei goluri diferenţă. Ar fi vorba despre o partidă din toamna lui 2002. Anamaria Prodan îl numeşte pe Dinu ”groparul fotbalului românesc”.

O remarcă pasageră făcută ieri de Cornel Dinu într-un interviu acordat Gazetei după coşmarul "naţionalei" de la Malaga a aprins fitilul. Procuroru' punctase că "nu mai avem nimic de discutat într-un fotbal în care Ana Maria Prodan îşi dă cu părerea despre Iordănescu". Dar şi "ea e obişnuită cu 6 din 49, că ştiu că le plac pariurile".

"L-am scăpat pe soţul ei de la răzbunarea sîrbilor"
Soţia antrenorului de la Steaua a replicat tăios pe o reţea de socializare, dar Dinu s-a dezlănţuit apoi într-un contraatac punctual, făcînd trimitere la un episod neştiut pînă acum din cariera lui Reghecampf din Bundesliga.

Dinu: "N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj, dar ţin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soţul ei de la răzbunarea iminentă a sîrbilor!".

"Cu sîrbii sfîrşeşti în rigolă pentru cinci dolari!"
Despre ce moment e vorba? Mister detaliază: "Se întîmpla după un meci Bayern - Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiş şi cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Şi primesc un telefon de la Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu', că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trîntească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferenţă. Erau el şi încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieţii că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pîrleşte pe sîrbi, avea senzaţia că discută cu Romică Paşcu".

"Reghe, poate-ţi spune ceva numele Mile!"
Amintirile lui Dinu continuă: "Am vorbit la Belgrad şi i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii. Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obţinut lui Reghecampf o păsuire pînă dimineaţa. Aşa i-am salvat viaţa, credeţi-mă, dintr-o acţiune de incriminare penală, în care sîrbii îl rezolvau repede, cu gloanţele! I-am spus şi lui Chiriţă să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sîrbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Şi poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile!".

"De 7 ani aud doar de imperiul bizantin"
Scenariul descris de Dinu a venit însă după un mesaj dur scris pe facebook de Anamaria Prodan: "Au mai rămas cîţiva gropari ai fotbalului românesc în viaţă şi se chinuiesc să distrugă şi ce-a mai rămas bun. De 7 sau de 9 ani aud vorbind doar de imperiul bizantin, de balcanism, de domnitori. Îmi e greaţă de acest spectacol ieftin. Să-mi explice eminenţa cenuşie a fotbalului cum o echipă naţională poate să fie eliminată de nişte pescari amatori de la Knattspyrnufélag cu un rezultat de pomină în analele fotbalului? Cum o echipă poate să conducă pînă în minutul 70 cu 4-0 şi în 20 de minute să piardă meciul cu 5-4, cu Foresta?".

Prodanca l-a înţepat şi pe Ienei, care a cîştigat Cupa Campionilor cu Steaua: "Oare lumea l-a uitat pe cel care a făcut echipa Stelei? Un Halagian? Oamenii care ştiu fotbal au uitat oare cît de greu e să faci o echipă şi ce uşor e să o preia altul să cîştige trofee cu ea?!".

 

Reghe răspunde acuzelor de blat: "Dinu s-a drogat şi a visat"

 

"N-ar trebui să dialoghez cu respectiva Anamaria Prodan, mai ales după ce a avut un trecut arhicunoscut de vivandieră, şi la Dinamo, şi la Steaua" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

"Cine vorbeşte de moralitate? Sau de jocuri de noroc? Pentru mine a mai murit un mit, unul fabricat. Chestia cu «Capul plecat sabia nu-l taie» la mine nu funcţionează, doar la oamenii laşi!" (Anamaria Prodan, agent FIFA)

9 sezoane a evoluat Reghecampf în Germania, la Energie Cottbus (2000-2004), Aachen (2004-2008) şi Kaiserslautern (2008-2009)

Meciul incriminat ar fi cel din 2002

Cornel Dinu face referire la un meci de Bundesliga Bayern - Cottbus 3-1. În perioada cît Reghecampf a evoluat la Energie (2000-2004), există o singură partidă terminată cu acest rezultat, pe 21 septembrie 2002. În acel meci, Reghe a fost schimbat în minutul 66, cînd tabela arăta doar 2-1.

Bayern München - Energie Cottbus
Stadion: Olympiastadion, 21.09.2002
Au marcat: Zickler (45+1), Ballack (47), Elber (76) / Rink (19)

Bayern: Kahn - Salihamidzici, Kuffour (46 Jeremies), R. Kovac, Tarnat - Hargreaves, Fink, Zé Roberto (84 Linke) - Ballack (80 N. Kovac) - Elber, Zickler. Antrenor: Ottmar Hitzfeld

Cottbus: Piplica - da Silva, Beeck, Kaluzny, Berhalter - Schröter, Akrapovic, Latoundji - Reghecampf (66 Thielemann), Vágner (19 Jungnickel) - Rink (79 Juskowiak). Antrenor Eduard Geyer

Arbitru: Thorsten Kinhöfer
Spectatori: 43.000

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (180)
raul.c
raul.c  •  12 Februarie 2013, 19:23
Postat de mariusvlad2 pe 05 Februarie 2013, 15:06

Adica Dinu e prieten cu aia de te baga in rigola pentru 5 dolari ? Altfel cum ar fi putut interveni sa-l scape pe Reghe? Aloooo, DNA-ul....autosesizare dom'le sau dormiti in bocanci?

Ba baiatule, tu stii macar ce e DNA-ul? Ce treaba are in relatia lui Dinu cu mafiotii sarbi? Daca nu gresesc, bunica lui Dinu este sarboaica. El a fost si la inmormantarea lui Željko "Arkan" Ražnatović. Daca l-ai auzit vreodata vorbind despre sarbi, ai fi stiut ca mereu a apreciat acel popor si a vorbit bine despre ei.

ovi81ugw
ovi81ugw  •  05 Februarie 2013, 21:30

credeti cA martinovici vorbea de-a pl?cand a plecat ...ns ce prieten comun pe la belgrad...??? se stie ca a fost anchetat in germania pt mafia pariurilor...imi aduc aminte ca a fost exclus din lot pe perioada anchetei...cine are acum 20 de ani , normal ca nu stie si li se pare ca sunt aberatii...dar asa a fost...bineinteles nu doar un meci ,mai multe. referitor la femeia palmier...se da singura de gol ...enervandu-se si contraatacand cu lolek si bolek. s-a dus la u cj mare manager si vroia sa conduca echipa pe banii judetului, ca ea nu avea bani nici de sandwich uri.tinea echipa pe banii consiliului si in cazul transferurilor ulterioare baga banii in jebb

liviuzt
liviuzt  •  05 Februarie 2013, 18:26

Inainte sa publicati ceva verificati afirmatiile. EUROPOL va poate da raspunsul corect daca a fost sau nu o tentativa de blat la acel meci avand in vedere ca deja au spus ca in ancheta lor sunt cateva zeci sau sute de meciuri dingermania suspecte. Poate "procurorul"Dinu stie ceva mai mult ca voi si poate are prieteni la EUROPOL :)) =))

Vezi toate comentariile (180)
Comentează