FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALIST BEAT LA VOLAN

VIDEO „Virusul” Tamaș lovește și în România » Imagini ȘOCANTE: Andrei Crețu, fostul atacant al Rapidului, se prăbușește după ce suflă în etilotest!

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 14:58

Andrei Crețu, fostul atacant de la Rapid, a fost prins băut la volan pe autostrada București-Ploiești, în urmă cu câteva zile, iar în momentul în care a fost pus să sufle în etilotest a căzut efectiv din picioare!

Imaginile publicate pe youtube în urmă cu o săptămână sunt șocante. Ex-rapidistul Andrei Crețu se clatină în timp ce suflă în etilotest, apoi cade „lemn” pe carosabil!

Asta, în ciuda faptului că valoarea alcoolemiei indicată de aparat nu a fost una prea mare, 0,17 miligrame pe litru alcool în aerul expirat, conform Gazeta Nouă. 

Abaterea lui Crețu nu constituie infracțiune și se pedepsește cu amendă  și supendarea permisului pentru 90 de zile. 

Ajuns la 31 de ani, Crețu și-a început cariera la Rapid, era considerat la început o mare speranță, dar n-a jucat niciodată pentru prima echipă într-un meci oficial.

rk 0065andrei cretu bozovici
Crețu îl felicită pe Bozovici într-un amical al Rapidului, în 2010

De-a lungul timpului a evoluat pentru Daco Getica, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureș, ALRO Slatina, ACS Berceni și Râmnicu Vâlcea. În 2014, s-a retras.

9 ani au trecut de când Crețu marca primele goluri în tricoul giuleștenilor, într-un meci amical cu Berceni, sub comanda regretatului Nae Manea

VIRUS LANSAT DE TAMAȘ

Gabi Tamaș (35 de ani), fundașul lui Hapoel Haifa, e cel mai cunoscut jucător de fotbal român care a fost prins băut la volan. Fotbalistul a fost oprit de polițiștii israelieni la finalul lunii martie gonind cu o viteză de 205 km/h în stare de ebrietate.

Oamenii legii l-au supus unui control cu aparatul etilotest şi s-a dovedit că Tamaş avea o concentraţie alcoolică în aerul respirat de 0.77g/l, mult mai mult decât a avut Crețu. S-a spus la acea vreme că și Gabi ar fi căzut în fața polițiștilor, doar că în cazul internaționalului n-au apărut și imagini. 

Tamaș a stat în arestul poliției o săptămână, apoi a rămas în arest la domiciliu. Abia astăzi a primit decizia definitivă: va face muncă în folosul comunității timp de două luni la Spitalul Rambam din Haifa și va plăti o amendă de 3000 de shekeli, adică aproximativ 3.150 de lei românești.

Citește și:

Gabi Tamaș a primit decizia definitivă în instanță: unde a fost trimis să muncească în folosul comunității + 4 ani fără permis în Israel!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  14 Mai 2019, 16:10

Ăsta e novice, la 0,17 Tamaş mergea pe sârmă.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Mai 2019, 21:25
Postat de visiniujohn pe 14 Mai 2019, 18:39

Il vrei la steaua?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  14 Mai 2019, 21:24

Cu siguranta Pancu l-ar vrea in liga II-a. Nu i-ar strica un tovaras de pahar.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează