FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CSU CRAIOVA 0-3

VIDEO Andrei Del Piero » Ivan a făcut diferența la Cluj cu un supergol în stilul faimosului italian, scor 3-0

După mult timp, Ivan a fost din nou decisiv
După mult timp, Ivan a fost din nou decisiv

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2017 00:00

CFR oricum juca în playoff fără să aibă drept de participare în Europa, de acum chiar participă de pomană.

Clujenii nu mai au șanse la titlu, vor disputa următoarele două partide doar ca să le bifeze și să încheie încă un sezon de tranziție.

Le-a clarificat situația Craiova, o formație care oscilează între depresie și exuberanță, o echipă pe care Mulțescu a întinerit-o și a făcut-o să readucă orașul în cupele europene. Consecința: e foarte posibil ca Mulțescu să fie demis.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oltenii talentați și inconstanți s-au distrat din momentul în care au marcat primul gol. Și au înscris grație lui Ivan. Ratangiul consacrat al noii Știința a marcat fantastic! A controlat mingea în afara careului, și-a așezat-o pe dreptul și a expediat-o cu interiorul în colțul lung.

Nici o șansă pentru Traian Marc într-o fază în care Ivan a personificat miturile Del Piero și Adrian Ilie. E drept că Nascimento n-a funcționat ca un închizător, ci ca un spectator al acțiunii lui Andrei.

A marcat apoi Zlatinski la un contraatac-lecție, cu sprinturi și cu mingea aruncată de la un jucător la altul ca în handbal. Jazvici fusese blocat de portar, a apărut bulgarul și a închis faza.

Pe urmă, iar gol al lui Ivan, cu o deviere din fața porții. Un gest de Inzaghi după unul copiat din Del Piero. Și un assist al altui tânăr, Robert Petre.

Ivan are și meciuri în care e inspirat! Mirarea e valabilă pentru toți colegii lui. CSU a jucat pentru prima oară în playoff și a alternat momentele sclipitoare cu unele căderi abrupte.

Mulțescu a inventat o echipă spectaculoasă și câteva nume noi: Screciu, Robert Petre, Radu Bârzan vor fi la Craiova în continuare. Și în Europa League, și ca promisiuni că Universitatea va conta și mai mult în sezonul viitor.

"Am avut o ședință înaintea meciului, o discuție care ne-a ajutat să ne revenim. M-am simțit bine. Nu stăm în pozițiile în care spun cei de la Dinamo, sper să batem FCSB"
Andrei Ivan, atacant Craiova

"Le-am zis jucătorilor că acest meci e o ocazie să ne împăcăm cu noi. Am jucat cu trei stoperi, am pregătit meciul foarte bine pentru contraatac. Nu știu dacă mai rămân la Craiova"
Gigi Mulțescu, antrenor Craiova

cfr csu 0 3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
403705826680240
Neagoe Dragos  •  01 Mai 2017, 13:23

Dragă Remus, să te mai uiți la reluarea primului gol înscris de Ivan. A marcat cu stângul nu cu dreptul ,cum ai scris in articol.

luisharcsa
luisharcsa  •  01 Mai 2017, 10:08

Craiova ,a meritat.Felicitari.Ce sa mai spun la un asemenea scor,si mai ales joc,din partea noastra.Bateti si *** si totul va fi perfect.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  01 Mai 2017, 10:01

bine ca na marcat macar 5 prazul ca a fost lasat si servit uraaa ura ce cota buna la pariuri pauza 2 final 2 bravooo breeeeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close