FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 0-3

VIDEO Andrei Ivan a aduce a doua victorie pentru CS U în play-off! Victorie categorică pe terenul CFR-ului

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 17:11

CS U Craiova s-a impus în meciul jucat în deplasare cu CFR Cluj, scor 3-0, într-un meci în care Andrei Ivan a marcat o "dublă".

Clujenii au avut probleme încă din startul meciului, Miriuță fiind nevoit să-l schimbe pe Deac încă din minutul 10, din cauza unei accidentări. În locul său a intrat Juan Carlos, care a marcat chiar de la prima atingere, dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Andrei Ivan a deschis scorul cu o execuție de excepție, după o jumătate de oră de joc. Atacantul a șutat de la aproximativ 20 de metri, profitând de pasivitatea fundașilor adverși.

Cu un minut înainte de pauză, Zlatinski a scris cu o execuție sub transversală, după ce Marc a reușit să respingă un prim șut expediat de Jazvici.

Cea mai mare ocazie a gazdelor a venit cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, când dan Roman a șutat peste poartă din din interiorul careului.

Andrei Ivan a mai lovit o dată, profitând de o intervenție ratată a lui Horj și a adus cea mai clară victorie în deplasare a celor de la CS U Craiova.

CS U ajunge la 31 de puncte, fiind calsată pe penultimul loc în play-off, în timp ce clujenii sunt un loc mai sus, cu un avans de două puncte față de olteni.

VIDEO » CFR Cluj - CS U Craiova 0-3
A marcat: Andrei Ivan '30, '76, Zlatinski '44
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

CFR Cluj: Traian Marc - Tiago Lopes, Ionuț Larie, Răzvan Horj, Andrei Peteleu - Tomislav Gomelt, Filipe Nascimento - Tomislav Sorsa, Alexandru Păun, Ciprian Deac - Amdel Omrani
Antrenor: Vasile Miriuta.

CS U Craiova: Pedro Mingote - Radoslav Dimitrov, Andrei Dumitraș, Alexandre Barthe, Marius Briceag - Hristo Zlatinski, Vladimir Screciu - Alexandru Baluță, Nicușor Bancu, Filip Jazvici - Andrei Ivan
Antrenor: Gheorghe Multescu.

 

 
 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (40)
1332337446812494
Vales Ian  •  01 Mai 2017, 20:58

Claaarrr blat!!!.... Glumesc! Daca facem abstractie de situatia din clasament, clar a fost blat! De zece ori mai clar ca Astra - Viitorul!! Dar e usor sa zici ca e blat un meci, nu i asa voi cei care tot tipati ca a facut blat Viitorul cu Astra?

valyomanyd
valyomanyd  •  30 Aprilie 2017, 23:09
Postat de andyandrei2015 pe 30 Aprilie 2017, 21:56

e clara treaba cfr pierde azi,ca sa piarda si cu fcdb,asta fiindca stiu sigur ca nu joaca in cupele europene,miriuta stie de ce ,doar fcdb in capul sau

Vocabular si semne de punctuatie exact ca ale moldoveanului Maricel aka prostul de randoom :)) Intrebare, prostovane, daca Dinamo face maine egal sau pierde, de ce trebuie sa piarda CFR cu CraiOlguta SI cu Dinamo ?

ando89
ando89  •  30 Aprilie 2017, 23:02
Postat de iosif_vs pe 30 Aprilie 2017, 22:55

Doamne fereste, n-am nimic cu marii actori, ii respect si ii apreciez. Eu faceam misto de moshulache asta senil din Seattle :))

Știu că apreciezi valorile naționale. Când mi-ai sugerat să-mi schimb avatarul, am făcut-o. Nu poți găsi și tu un petru cel mare?:))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează