FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - VOINŢA 3-1

VIDEO Antrenament pentru derby » U Cluj s-a impus fără probleme în meciul cu Voinţa, scor 3-1

Ploaia a afectat și partida de la Cluj, însă nu în aceeași măsură ca la Mioveni
Ploaia a afectat și partida de la Cluj, însă nu în aceeași măsură ca la Mioveni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 22:58

"Studenţii" sînt pregătiţi de meciul de vineri cu CFR, care poate decide noua campioană.

Dacă U - CFR s-a încheiat mai repede cu 63 de minute, U - Voinţa a început cu 10 minute întîrziere. A fost forma de protest a oaspeţilor, ameninţaţi de autorităţile sibiene cu desfiinţarea echipei în cazul retrogradării. În speranţa unui succes, care să-i păstreze în lupta cu FCM Tg. Mureş pentru locul 15, care ar putea garanta totuşi permanenţa în prima divizie, sibienii au început în atac aseară.

Pericolul la poarta lui Boşneag a venit în urma unor faze fixe şi din capul lui Beza, care a trimis în două rînduri puţin pe lîngă vinclu (13, 23). Dincolo, Miron s-a opus la şutul lui Cristescu (18) din interiorul careului şi într-o primă fază şi la acţiunea tînărului Morar (31), care s-a încăpăţînat însă să marcheze.

Golul le-a turnat plumb în ghete oaspeţilor, care n-au mai avut puterea să iasă din propria jumătate pînă la pauză. Mai mult, au mai scos o dată mingea din plasă, după reluarea cu capul a lui Drăghici (43), la centrarea perfectă a lui Tony.

A reuşit "dubla"
Acelaşi Drăghici putea majora avantajul studenţilor după pauză şi tot cu capul (52), dar de această dată doar a şters balonul, care nu a prins spaţiul porţii. Proaspăt intrat, Cigan a avut voinţă, însă încercările sale de la distanţă nu au nimerit ţinta (58, 60).

Apoi, Drăghici a făcut "dubla" (68). Scăpat lansat în banda stîngă, atacantul i-a evitat cu uşurinţă pe fundaşii adverşi şi l-a învins pe Miron cu un şut la firul ierbii. În ultimul minut regulamentar, Burlacu a marcat golul de onoare pentru sibieni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mihnea80
mihnea80  •  18 Mai 2012, 14:07
Postat de zattara34 pe 16 Mai 2012, 07:11

Rusine U. Ati ajuns miticii ardealului dupa ce ati facut acum o saptamana. Sper sa retrogradati deoarece Clujul doar pierde cu gunoaie ca si voi.

Tu vorbesti de "mitici"? Voi care v-ati milogit la Tas, doar, doar sa castigati prin furtisaguri un campionat, refuzand o lupta onesta, deschisa, sportiva, in teren? Cu asa o conducere, cum aveti, mi-ar fi jena sa mai am tupeul sa comentez de altii si sa le sanctionez pretinsul comportamentul balcanic.

tegean
tegean  •  16 Mai 2012, 13:35
Postat de dan_racivitan2003 pe 16 Mai 2012, 10:34

ma intreb ca cauta Reghenkamp la meci? povestea foarte aprins cu szukala si Bornescu ! O pun de un blat la pariuri?

Omul de legatura.Cu cine-i ,,leaga"?

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  16 Mai 2012, 10:34

ma intreb ca cauta Reghenkamp la meci? povestea foarte aprins cu szukala si Bornescu ! O pun de un blat la pariuri?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează