FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA URZICENI - CFR CLUJ 1-1

VIDEO » Arbitrul turc nu l-a eliminat pe Alcantara la un atac dur! Petrescu: "I-a luat Borcea şi p-ăştia"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Turcul Gocek a arbitrat ciudat şi i-a enervat pe toţi, cea mai mare greşeală a sa fiind în minutul 18: nu l-a eliminat pe Alcantara, care îl călcase intenţionat pe Bilaşco. Dan Petrescu a răbufnit imediat după meci la adresa arbitrilor. "I-a luat Borcea şi p-ăştia!", a strigat către spectatori.

Iar la conferinţa de presă a făcut show: "N-am primit nici un fault, nici un corner, toate duelurile au fost în favoarea clujenilor. La cum a arbitrat turcul ăsta, mi s-a făcut dor de români. Parcă a fost la centru un conducător al lui Dinamo sau al CFR-ului".

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (56)
 •  11 Mai 2009, 23:03

Petrescule pentru tine nimeni nu e bun ,doar cei ce gresesc pentru voi.N-ati jucat nimic ocupati un loc mincinos.

bonti
bonti  •  11 Mai 2009, 20:53

LASA PETRESCULE CA LA VOI NICI UN ALBITRU NU I BUN

 •  11 Mai 2009, 20:10

Are drepate dan petrescu.a fost varza albitrajul.nu a existat carotan galben pt turc.a fost penibil.si si cel spaniol de la steaua dinamo.nu a dat al 2 cartonas galben lui marius Niculae pt lovire cu pumni la semedo si la goian pt o intrare tare la c nic.pact ca albitrajul asta e atat de ciudat si incorect mai tot timpul.de ce nu inteleg.pentru ca se poate si perfect.am vazut de atatea ori albitraj perfect.deci nu se vrea nu ca nu se poate.rusine.oricum dinamo are 10 puncte cu albitri.lajoj etc

Vezi toate comentariile (56)
Comentează