FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI ILEGALE

VIDEO Aşa arată un meci trucat din interior! Botoşani-Snagov, cinci goluri şi o scăriţă!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 11:09

FC Botoşani a zdrobit FC Snagov cu 5-0, în sezonul 2010-2011. E unul dintre blaturile povestite de insideri pentru GSP şi dezvăluite de ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor! Noi avem VIDEO!

"Marele Evadat", unul dintre cei care a ales să dezvăluie situaţiile din mafia pariurilor, a spulberat aparenţele: "Ştiu că la acest meci au pariat cei de la Snagov pe minimum cinci goluri înscrise şi că Snagovul nu marchează! Jucătorii au încasat prime de înfrîngere de 500 de euro". E, conform "Marelui Evadat", traducerea unei ratări penibile a lui V. Dinu II. Amănunt: Bîlbă de la Botoşani spunea imediat după meci: "Eu i-am transmis portarului că Dinu va da o «scăriţă»".

Atenţie la golurile 3 şi 5!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
cordos_eu
cordos_eu  •  04 Mai 2012, 01:39
Postat de wollt pe 03 Mai 2012, 11:25

ce meci trucat ati vazut ma capete de lemn ? ce se intampla asa suspect la golurile 3 si 5 ? asta-i ancheta aia cu care va tot laudati ? ___________________ Ziaristi mediocrii

asta intrebam si eu, sezonul e lung si accidente se pot intampla. gasesc meciuri si in Primera cand echipe gen Getafe au administrat 4-5 goluri impotriva unor echipe din primele 6. daca sunt blaturi, trebuie taiat in carne vie, dar PROBE, domnilor! nu doar ca sa va vindeti ziarul si sa va bateti joc de romani, sa-i educati intr-un spirit negativ. are societatea romaneasca destule probleme dar parca romanul le amplifica! mai ales voi sudistii adevarati "balcanici".. va place sa fiti ca bulgarii si slavii in general deci?

cordos_eu
cordos_eu  •  04 Mai 2012, 01:35
Postat de mda... pe 03 Mai 2012, 17:56

Tu chiar crezi ce scrii?:)))))

are talent la scris, cu siguranta e peste media microbistilor. dar nimic concret doar asa a anticipat. asta cu batul peste picioare, asa se fac penalty-urile si in Primera sau Bundesliga si nu mi se par aranjate :)

cordos_eu
cordos_eu  •  04 Mai 2012, 01:33
Postat de leonidaslimax pe 03 Mai 2012, 17:06

csm valcea- u cluj 2-4. am prins o cota frumusica fiind sigur ca meciul e aranjat pentru promovarea clujului. 1-0 chimia,1-1, 2-1 csm din nou si in ultimul sfert de ora a inceput parodia,: goluri de cascadorii rasului pntru care se putea da lejer 2-3 oscaruri: minge usoara la 16m si portarul valcii iese in viteza si da pe langa minge lasandu-l pe atacant cu poarta goala, lipsa de marcaj la toti jucatorii din care si pe final probabil mai trebuind un gol la o faza simpla in careu un jucator al valcii pur si simplu din senin ii da unui clujean peste picioare fara niciun motiv. penalty,gol,2-4 meci epic de povestit nepotilor, nimeni nu s-a sesizat totul fiind ok. baia mare- csm valcea 0-3 ?

esti paranoic, e nivel de Liga 2 cum te astepti sa fie meciurile. faza e ca ai prins si tu 1 data dar in rest nu faci bani din pariuri. oare de ce? cate zvonuri nu am citit pe internet si nu s-au materializat. asa si tu, prinzi 1 zvon din 3!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează