GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INVESTIGAŢIE GSP

Insideri în mafia pariurilor » Azi, în Gazetă: două echipe de podium în Liga 1 şi un fost antrenor al Stelei, pe lista dubioşilor!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 11:49

Gazeta oferă cititorilor săi, în premieră şi în exclusivitate, nume, fapte şi cifre din mafia pariurilor. E vorba despre zeci de meciuri trucate!

Pentru prima dată, fotbalişti şi oameni din sistem dau cărţile pe faţă şi povestesc detalii şocante: sume de ordinul sutelor de mii de euro, mecanisme, site-uri de pariuri online folosite, conexiuni incredibile cu interlopi!

În ziarul de ieri am publicat povestea unui blat halucinant. Şefii cluburilor pariau din tribună pe parcursul meciului, iar jucătorilor li se transmitea de pe bancă tot ce trebuie să se întîmple: nu se marchează în primele 20 de minute, apoi să dea două goluri între minutele 20-45, un gol în intervalul 45-60 şi minimum patru goluri plus înscriu ambele formaţii în ultima jumătate de ceas. Totul petrecut la fix!

În ziarul de azi, insiderii Gazetei fac noi dezvăluiri incendiare din mafia pariurilor:
cum au ajuns două echipe care se bat la titlu în Liga 1 pe lista dubioşilor la departamentul anti-fraudă al UEFA
cum s-a implicat un fost antrenor al Stelei în meciuri aranjate pentru cîştiguri fabuloase din pariuri
care e mecanismul blaturilor din Liga a doua

Exclusiv în ediţia tipărită a Gazetei, nu şi pe site!, puteţi citi întreaga investigaţie. Incursiunea reporterilor GSP în lumea mafiei pariurilor va continua şi în zilele următoare, cu noi detalii şocante!


 


FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
pexibaniaz
pexibaniaz  •  03 Mai 2012, 22:59

Ca ziarist poti aduce acuze si sa arunci cu noroi in toti. Asta faceti voi acum!

bdgeorge
bdgeorge  •  03 Mai 2012, 20:53

problema e ca lumea ii crede azi la 8 nu mai gaseai Gazeta nicaieri!!

hamdilika
hamdilika  •  03 Mai 2012, 20:53

as vrea sa citesc si eu aceste articole ,dar din pacate numai in editia tiparita se poate ,eu zic ca ar trebui sa va ganditi si la cei care is interesati de acest subiect sau de altele dar nu se afla in romania si as vrea prin intermediul gsp.ro sa afle fiecare detaliu al investigatiei,pe viitor ar trebui ca macar dupa acteva zile sa apare si pe sit .

Vezi toate comentariile (32)
Comentează