FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSMS IAŞI 2-1

VIDEO Astra a învins în meciul cu CSMS, dar ieşenii acuză arbitrajul: "Să înceapă mai repede revoluţia la CCA!"

Articol de - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 23:35

Preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, a avut la finalul partidei un discurs împotriva propriei echipe, dar a pus tunurile şi pe noul şef al CCA, grecul Kyros Vassaras.

După ce n-au reuşit să cîştige nici un meci de la revenirea în Liga 1, Marius Lăcătuş şi Florin Prunea şi-au criticat dur jucătorii la finalul partidei pierdute la Giurgiu.

"Cred că puteam să primim o grămadă de goluri în acest meci! N-am ştiut să facem marcaj, n-am stat deloc cum trebuia pe teren. Noi le-am dat adversarilor posibilitatea să ajungă în situaţii foarte bune pentru a marca, iar noi ne-am jucat cu ocaziile. Nu poate doar Wesley să ne scoată cînd el n-a mai jucat de atîta timp. Dacă evoluţiile noastre nu o să fie cum îmi doresc, ne vom lupta cu retrogradarea", a început Lăcătuş discursul.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

"Arbitraj cu tentă"
La doar cîteva minute, Florin Prunea a intrat în direct la DolceSport şi-a pus tunurile pe conducerea CCA, deşi arbitrajul lui Cătălin Popanu a avut greşeli mari.

"Văd că tot se vorbeşte de revoluţie şi că preşedintele Federaţiei, dar şi Kyros Vassaras vorbesc de revoluţie. Eu zic să înceapă mai repede revoluţia la CCA, chiar cu acest arbitru! Pentru că tot ce-a făcut în repriza a doua a fost clar cu tentă! O să cer analiza fazelor din repriza a doua, e greu să ne păcălească cineva! Păi, în loc de corner, el dădea aut de poartă! Le cer celor de la FRF să ne spună dacă e un campionat separat pentru cei mari. Vreau să ştim şi noi, să ne mai odihnim din jucători".

"Sînt mulţumit doar de cele trei puncte cîştigate, în rest nu-mi convine nimic. Nu sînt mulţumit de jocul echipei, ne-am jucat cu situaţii imense! Am primit un gol prostesc! Trebuie să ne autodepăşim dacă vrem să avem pretenţii în meciul cu Lyon" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

630378-astra-csms-iasi-2-1.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Fatai a intrat în Top 5
Nigerianul Kehinde Fatai a reuşit aseară să-l egaleze pe legendarul jucător dinamovist, albanezul Sulejman Demollari, în ceea ce priveşte numărul de goluri marcate în prima ligă de stranieri. Prin reuşita lui Fatai de aseară, acesta a bifat 36 de goluri în România. Prima poziţie este ocupată de Wesley, 62 de reuşite, urmat de Kapetanos, 48 goluri, Eric de Oliveria cu 41 şi Mike Temwanjera cu 39 de goluri.

Găman a ieşit accidentat
Daniel Isăilă a trebuit ieri să-l schimbe înainte de fluierul de final pe fundaşul Valerică Găman. Acesta a ieşit de pe teren cu dureri puternice la aductori, în minutul 67, locul acestuia fiind luat de Cristi Oros. Găman a avut nevoie de cîteva minute de îngrijiri medicale, iar finalul partidei l-a găsit cu o pungă de gheaţă la picior. Oficialii din Giurgiu speră să nu fie o accidentare gravă şi să-l poată folosi în meciul de joi, cu Olympique Lyon.

A semnat Elliot Grandin
Mijlocaşul în vîrstă de 26 de ani a ajuns la Giurgiu liber de contract şi a semnat pe doi ani cu vicecampioana României. Elliot Grandin a jucat ultima dată la Blackpool, în Championship - al doilea eşalon al fotbalului britanic. Tot cu Blackpool a jucat şi în Premier League, în sezonul 2010-2011, la prima sa apariţie la gruparea "mandarinelor". Grandin a fost dorit de Rapid în 2010, dar a ajuns la ŢSKA Sofia, care pe acea vreme era antrenată de Ioan Andone. Acolo, francezul a fost coleg cu Daniel Pancu şi Florentin Petre.

Mai vin întăriri
Preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, a vorbit la DolceSport despre campania de transferuri pe care giurgiuvenii o vor face în perioada următoare: "Sîntem în discuţii avansate în acest moment, vom mai aduce doi, trei jucători, dacă nu chiar patru. Noi vom aduce jucători care să ne ajute pe viitor, nu doar de dragul de a face transferuri. Sper să le rezolvăm cît mai repede pentru că avem nevoie de jucători care să ne ajute".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 13:23

in alta ordine de idei, iesenii se agita inutil, astra a dominat tactic partida. nu cred ca este normal sa i se puna la indoiala succesul, chiar daca a fost obtinut economicos si la limita.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 13:22

achizitionarea lui elliot grandin este de exceptie pentru Liga Mamaliga.

irinaspi
irinaspi  •  17 August 2014, 12:07

Arbitrajul?...Astazi Iasul,in prima etapa Chiajna...Daca nu este vorba de Steaua ziarele nu sunt interesate...Cum ne spuneau ca Steaua desi a cistigat cum a fost aproape de surpriza in meciul cu CFR...Se pare ca numai Astra este pe gustul ziaristilor...Sa-i pupe in continuare...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close