LIGA 1  ·  DINAMO

VIDEO Atenție, Riccardo Piscitelli face lucruri trăznite! :D A acceptat provocarea lui Petr Cech

Riccardo Piscitelli
Riccardo Piscitelli

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 22:55

Fotbaliștii s-au plictisit de vacanța aceasta care numai vacanță nu este! Jucătorii au apelat la tot felul de challenge-uri care să-i țină activați, mai ales că stau deja de cinci săptămâni. 

Bine, ei se mai antrenează, dar una e pregătirea individuală, alta cea generală cu echipa. Dar le ține mintea și corpul ocupate. Plus că unii se țin și de dietă, întrucât fac puțină mișcare, ceea ce le dăunează și mai mult.

Riccardo Piscitelli este unul dintre jucătorii care se antrenează de zor, este implicat în tot felul de proiecte și în social media. Apelează la tot felul de exerciții ca să se mențină în formă, pe lângă faptul că a apelat la o keto-dietă care să-l ajute să nu ia kilograme în plus. 

Ultima ispravă a lui "Spiderman" este un exercițiu propus de marele Petr Cech, fostul campion Champions League cu Chelsea Londra. Piscitelli a acceptat provocarea prestigiosului goal-keeper și veți în video de mai jos că i-a ieșit și dinamovistului: este vorba de un exercițiu de izometrie și de îndemânare, specific portarilor.

"Dedic acest video lui Andrea Pazzagli, primul antrenor care mi-a arătat în premieră acest exercițiu care nu e deloc ușor. Asta dacă-l faci corect! Tot respectul meu pentru acest antrenor extraordinar", a comentat Riccardo.Guvernul Orban a decis ce se întâmplă începând cu 16 iulie. Ultimă oră
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1