FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Atenție, Riccardo Piscitelli face lucruri trăznite! :D A acceptat provocarea lui Petr Cech

Riccardo Piscitelli
Riccardo Piscitelli

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 22:55

Fotbaliștii s-au plictisit de vacanța aceasta care numai vacanță nu este! Jucătorii au apelat la tot felul de challenge-uri care să-i țină activați, mai ales că stau deja de cinci săptămâni. 

Bine, ei se mai antrenează, dar una e pregătirea individuală, alta cea generală cu echipa. Dar le ține mintea și corpul ocupate. Plus că unii se țin și de dietă, întrucât fac puțină mișcare, ceea ce le dăunează și mai mult.

Riccardo Piscitelli este unul dintre jucătorii care se antrenează de zor, este implicat în tot felul de proiecte și în social media. Apelează la tot felul de exerciții ca să se mențină în formă, pe lângă faptul că a apelat la o keto-dietă care să-l ajute să nu ia kilograme în plus. 

Ultima ispravă a lui "Spiderman" este un exercițiu propus de marele Petr Cech, fostul campion Champions League cu Chelsea Londra. Piscitelli a acceptat provocarea prestigiosului goal-keeper și veți în video de mai jos că i-a ieșit și dinamovistului: este vorba de un exercițiu de izometrie și de îndemânare, specific portarilor.

"Dedic acest video lui Andrea Pazzagli, primul antrenor care mi-a arătat în premieră acest exercițiu care nu e deloc ușor. Asta dacă-l faci corect! Tot respectul meu pentru acest antrenor extraordinar", a comentat Riccardo.

Giani Kiriță și atitudinea sa de fundaș agresiv fizic și psihic: „I-am spus unui atacant bun că am ieșit cu gagica lui la cafea. Din acel moment nu a mai jucat nimic!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează