FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriță și atitudinea sa de fundaș agresiv fizic și psihic: „I-am spus unui atacant bun că am ieșit cu gagica lui la cafea. Din acel moment nu a mai jucat nimic!”

Giani Kiriță
Giani Kiriță

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 19:13

Fostul căpitan al lui Dinamo Giani Kiriță, 43 de ani, a dezvăluit câteva dintre secretele sale ca fotbalist și a explicat cum reacționa pe teren în anumite situații.

Într-o declarație pentru contul de Instagram „invatafotbal”, Kiriță a explicat: „Trebuie să joci agresiv, dar pe minge. Un fundaș care nu e agresiv nu poate să câștige duelurile și nu se poate face remarcat. Calm când situația o cere, de exemplu în duelurile unu la unu, trebuie să fii calm, să ai răbdare, dar când e momentul să ataci, să o faci agresiv.

E foarte important să-ți domini adversarul psihic, încearcă să-l întrebi tot felul de lucruri ca să-l deconectezi de la meci. Când eram în Liga 1, i-am spus unui atacant bun că am ieșit cu gagica lui la cafea, din acel moment atacantul nu a mai jucat nimic și după 10 minute a fost schimbat”, a spus Kiriță.

De ce a ajutat-o Nicolae Stanciu pe Dinamo? PCH crede că știe motivul: „Acum ne-a confirmat personal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
iung811
iung811  •  21 Aprilie 2020, 12:43

Ce vrajeala proasta!!! Si ala era gay, nu?

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  21 Aprilie 2020, 10:31

Vaaaai cata dovada de inteligenta, poate poti spune si numele jucatorului? Altfel poti fi acuzat de minciuni si manipulare, nu de alta dar, poti fi actionat in justitie de respectivul "atacant bun" in caz ca minti

amicu
amicu  •  21 Aprilie 2020, 07:09

da fata era chioara?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close