FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

VIDEO Becali, făcut praf în Spania: "E blocat în trecut și nu are capul pe umeri! Îmi pare rău că există asemenea persoane"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 17:13

Ultimul derapaj al lui Gigi Becali i-a șocat și pe spanioli. Aceștia au analizat discursul sexist al patronului FCSB, în cadrul unei emisiuni pe postul laSexta.

"Declarații lamentabile și sexiste date de președintele de la Steaua", au notat ibericii, care au invita mai multe persoane să-și spună părerea în legătură cu reacția lui Becali.

"Adevărul e că nu am cuvinte! Nu pot să înțeleg de ce mai există asemenea persoane", "Îmi pare rău că mai există lume care gândește așa", "Sunt oameni blocați în trecut și care nu au capul pe umeri", "Este o persoană din secolul trecut", au fost câteva dintre reacțiile spaniolilor.

 

Ce A spus Becali

Întrebat ce va face dacă UEFA îi va cere să înființeze o echipă de fotbal feminin, Gigi Becali a avut o reacție sexistă.

"Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele.

Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal.

Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonoesc pe femei", a declarat Gigi Becali la TV Pro X, pe 20 decembrie.

Citește și:

Becali, chemat la Comisia de Discplină! Comunicat dur al FRF: "Discriminarea, intoleranța și rasismul nu sunt acceptate" » Ce riscă FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  26 Decembrie 2018, 00:16

Ha ha ha ha ha, si asta o spune, culmea, unul care tine cu rinam0! Ce trminat sa fii sa comentezi de alte echipe cand tu te declari cu IQ negativ sustinand mizeria aia care va juca in L2 de la anu'!

caminero
caminero  •  25 Decembrie 2018, 23:03
Postat de 1ianuarie pe 25 Decembrie 2018, 20:13

Ești foarte bine informat! E ca și cum un spaniol ar spune că românii sunt cu toții înapoiați,sexiști,printre ei nu sunt homosexuali sau lesbiene...Haida de...privește bine oglinda și vezi ce-ți spune,după aceea poți da cu pietre în cine vrei!

Da mă, lasă că e bine că spaniolii au trimis la Miss Univers un bărbat care se crede femeie. Mai degrabă omul trebuia internat la balamuc, dar na! "polectitudinea" face noi victime.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Decembrie 2018, 20:29
Postat de terminator_1 pe 25 Decembrie 2018, 19:04

Lasă ca e bine în Spania, barbatii se căsătoresc intre ei, copii trăiesc cu părintii, femeile cu câinii si cu caii...o tara cu o moralitate de fer.

se simte cand vorbesti din proprie experienta :))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează