FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

VIDEO Bogdan Vintilă a explicat de ce a ieșit total din echipă jucătorul Ionuț Vână „care face toată mașinăria să funcționeze”

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 11:20

Bogdan Vintilă, antrenorul de la FCSB, a explicat care e situația lui Ionuț Vână, jucător care n-a mai evoluat în campionat de pe 26 octombrie, deși era prezentat de Gigi Becali ca fiind „cheia care face toată mașinăria să funcționeze”.

  • FC Voluntari - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport. 

„Lotul se face în funcție de adversar, în funcție de strategia pe care vrei s-o abordezi. În zona centrală am mulți mijlocași, așa că e posibil să apară și Vână în aceste trei meciuri. 

Sunt mulți jucători acolo în centru și trebuie să le dau șansă tuturor. Când există randament, trebuie să mergem mai departe. Va juca și Manea. Vom vedea dacă va evolua mâine, mai avem un antrenament. Manea e un jucător bun”, a declarat Vintilă.

Pe postul lui Ionuț Vână (24 de ani) mai joacă Dragoș Nedelcu (22), Lucian Filip (29), Ovidiu Popescu (25), Mihai Pintilii (35) și Răzvan Oaidă (21).

800.000 de euroa plătit Gigi Becali pentru a-l transfera pe Vână de la Viitorul în vara acestui an

VIDEO Bogdan Vintilă a explicat de ce a ieșit total din echipă jucătorul Ionuț Vână „care face toată mașinăria să funcționeze”

Ionuț Vână

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și:

FCSB // Ionuț Vână, fantoma de 800.000 de euro! Cum a dispărut TOTAL supertransferul de la FCSB care-l încântase pe Gigi Becali!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 Noiembrie 2019, 07:39

Vina la Hagi juca in stanga, nu stiu de unde pana unde e pe post cu nedelcu sau oaida!

100002473541087
Danut Ognean  •  29 Noiembrie 2019, 16:57

pentru ca asa a vrut becali

satyricon
satyricon  •  29 Noiembrie 2019, 14:33
Postat de alexxxander pe 29 Noiembrie 2019, 13:42

Sa fim seriosi, e si vina jucatorilor ca nu se impun si se lasa pe tanjeala...

Tu îi dai răspuns unui rinist prost? De ce te cobori? Ei au grija "distrugerii" jucătorilor la Steaua. Când rinam0 a vanturat zeci de jucători, aia nu au fost distruși? Iar valoarea reala a jucătorilor din campionatul nostru, indiferent de unde vin și unde pleacă, o știe toată lumea. Când ajung în străinătate, indiferent de la ce echipe din țară pleacă, toți se fasaie ca baloanele.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează