FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

VIDEO Bogdan Vintilă, singurul care nu știe că Pintilii vrea să se lase de fotbal + Cum decurge un dialog cu Adi Popa: „Ce să zică? «Bună ziua, mister». «Bună ziua, Popică»”

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 12:35

Mihai Pintilii (35 de ani, mijlocaș central) a anunțat pe toată lumea din jurul său că vrea să se retragă din cariera fotbalistică, însă Bogdan Argeș Vintilă susține că el nu știe nimic de acest lucru.

  • FC Voluntari - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport. 

„Pintilii se antrenează normal cu ceilalți colegi. El își stabilește singur viitorul. Nu-l pot întreba eu pe jucător dacă joacă sau nu, eu doar am discuții cu el și îi spun că echipa are nevoie de el. 

El e jucător la dispoziția mea. Atâta timp cât are contract e jucător la dispoziția antrenorului. Mie nu mi-a zis niciodată că vrea să se lase. Nici nu poate să-mi transmită, că e o decizie foarte grea. Doar el poate lua această decizie”, a declarat Vintilă la conferința de presă.

DEBUT LIGA 1

  • 22 de ani și jumătate
  • în tricoul Jiului Petroșani

DEBUT ÎN NAȚIONALĂ

  • 27 de ani
  • în meciul San Marino - România 0-1

DEBUT ÎN CUPELE EUROPENE

  • 28 de ani
  • în meciul FCSB - Spartak Trnava 0-1

PRIMUL TROFEU CÂȘTIGAT

  • 28 de ani și jumătate
  • titlul la finalul sezonului 2012-2013

Ce se întâmplă cu Adi Popa

Antrenorul de la FCSB a vorbit și despre situația lui Adi Popa, care n-a mai jucat în campionat din 3 noiembrie, și a povestit cum decurge o discuție cu mijlocașul său.

„Cu Adi Popa vorbesc zilnic. Ce să zică? «Bună ziua, mister». «Bună ziua, Popică». «Ce faci, ești bine, sănătos?» «Toate în regulă?» E un băiat civilizat”, a adăugat Vintilă.

3 noiembrie 2019e data ultimului meci în campionat jucat de Adi Popa la FCSB

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și:

VIDEO Bogdan Vintilă a vorbit cu Becali despre plecarea de la FCSB: „Nu mi-a dat asigurări. Ce mai e sigur în ziua de azi?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
satyricon
satyricon  •  29 Noiembrie 2019, 14:23

Diferența mare între titlu și declarațiile reale! Ca de obicei. Voi ar trebui sa fiți interziși peste tot, nu doar la națională. Sunteți specialiști doar la băgat bățul prin gard!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează