FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2

CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2 // VIDEO „Brazilienii au talent”, ediția 2019 » Imagini de senzație cu Eric și Rivaldinho după victoria care le-a asigurat locul 3

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 14:32

Brazilienii Eric de Oliveira și Rivaldinho au făcut spectacol după victoria Viitorului pe terenul lui CSU Craiova, scor 2-1, rezultat care trimite echipa lui Gică Hagi în cupele europene, de pe locul 3.

Cei doi fotbaliști au dansat la finalul partidei în vestiar și au continuat petrecerea în autocarul echipei, în timp ce mergeau spre Constanța.

La petrecerea ad hoc s-au alăturat și doi români: Alex Mățan și Andrei Ciobanu.


Totuși, oltenii mai au o șansă la cupele europene. Viitorul trebuie să câștige finala Cupei României cu Astra, iar CSU va merge astfel în Europa. Ultimul act va avea loc pe 25 mai, de la ora 20:00, la Ploiești.

Vezi și:

Reacția lui Ianis Hagi când a fost pupat fără avertisment de o olteancă, după meciul de la Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  19 Mai 2019, 15:57

În mod absolut similar, anul trecut Viitorul a jucat în cupe tocmai fiindcă ocupanta locului 3 - Universitatea Craiova - a câștigat și Cupa României! Nu am auzit la niciun post TV, măcar o dată, această observație de bun simț. Probabil nu vor să atenueze unica satisfacție a gigiștilor (vicecampioni eterni) în acest final de campionat... Deseară umpleți Arena Națională?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează