FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - POLI IAȘI 1-3

VIDEO Călcați în picioare » Botoșaniul a pierdut fără drept de apel cu Poli Iași, 1-3

Bole a marcat 6 goluri în acest sezon
Bole a marcat 6 goluri în acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 00:00

Botoșani a pierdut fără drept de apel, partida rupându-se în 4 minute.

Încins de miză, orgolii și de războiul declarativ dus înainte de meci de finanțatorul gazdelor, Valeriu Iftime, și președintele oaspeților, Florin Prunea, derby-ul Moldovei a avut un ritm intens din start. Adrenalina în exces a întunecat însă luciditatea, iar primul șut cadrat, trimis de Roman, a apărut de-abia în minutul 17.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Replica oaspeților a venit imediat, Bole deschizând scorul peste 6 minute cu o superexecuție. Botoșaniul a încercat să egaleze prin Elek (34), însă a fost trădată de nervozitatea excesivă. În doar 4 minute gazdele au văzut două roșii și au încasat și golul doi, marcator Cristea, astfel că partida s-a terminat în minutul 37.

Cu două goluri avans și doi oameni în plus, Iașiul a început economicos actul secund. Șutul periculos trimis de Mușat (59) i-a iritat pe oaspeți, care au răspuns peste 2 minute, Bole concretizând assist-ul lui Cristea. Relaxarea trupei lui Neagoe a fost taxată până la urmă, Burcă făcând ca dimensiunea eșecului să fie ceva mai acceptabilă.

Iașiul și-a luat astfel revanșa după eșecul din tur și cu 9 puncte în 4 meciuri dă semne de trezire.

"Se putea și mai bine, dar este bine că am reușit să câștigăm. E prima dată când Iașiul câștigă la Botoșani în Liga 1. Adversarii nu cred că și-au creat vreo ocazie. Victoria nu s-a pus niciodată sub semnul întrebării"
Eugen Neagoe, antrenor Poli Iași

"Ciucur și Frăsinescu stăteau în campionat cu acele galbene, așa stau în Cupă. A contat foarte mult că le-au intrat salariile jucătorilor cu o zi înainte. Forța noastră stă în liniște. Am promisiuni că până sâmbătă își vor mai primi un salariu"
Florin Prunea, președinte Poli Iași

3eliminări are Andrei Miron în acest sezon din cartonaș roșu, celelalte două au fost cu Viitorul și Gaz Metan

200de meciuri a strâns Ovidiu Hațegan la "centru" în Liga 1

0goluri marcase Iaşiul în precedentele 3 meciuri jucate la Botoşani în Liga 1

fc botosani poli iasi 1 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează