FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - POLI IAȘI 1-3

VIDEO Poli Iași a învins-o pe FC Botoșani într-un meci cu 4 cartonașe roșii și 4 goluri!

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 16:52

Poli Iași a învins-o în deplasare pe FC Botoșani, scor 3-1, după ce oaspeții au profitat de două eliminări ale botoșănenilor în prima repriză.

Vezi meciul liveTEXT

FC BOTOȘANI - POLI IAȘI 1-3
Au marcat: A. Burcă 70 / Bole 23, 61, Cristea 37 p.

Scorul a fost deschis în minutul 23 după execuția superbă a lui Bole din lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, lateral stânga.

Apoi, în doar 10 minute Miron a văzut două cartonașe galbene și a fost trimis la cabine. Al doilea avertisment a venit în urma unui fault în careu la Bole. Andrei Cristea a executat penalty-ul și a dus scorul la 2-0.

În minutul 39, Golofca a fost trimis și el la cabine după un gest golănesc. Acesta i-a aplicat un cot în figură lui Sato fără ca mingea să fie în jurul lor.

Bole și-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 61, când a fost găsit perfect de o centrare a lui Cristea.

Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Andrei Burcă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, când mai erau 20 de minute de joc.

În prelungirile partidei, Frăsinescu a văzut al doilea galben pentru tragere de timp și a plecat mai devreme la cabine.

Ciucur a căutat și el cartonașul roșu și s-a luat la ceartă cu un adversar. În primă fază a văzut galbenul pentru fault, iar apoi l-a primit și pe al doilea pentru scandalul de pe teren.

Ambele eliminări ale ieșenilor au părut premeditate. Astfel, Ciucur și Frăsinescu vor fi suspendați în meciul din Cupa României, cu CFR Cluj, însă vor putea juca în partida din campionat cu Dinamo.

După acest joc, FC Botoșani rămâne pe locul 7, cu 25 de puncte, în timp ce Poli Iași acumulează 22 de puncte și se află pe poziția a 11-a.

Echipele de start:

FC Botoșani: Iliev - Patache, Miron, Burcă, Mușat - Barbosa, Vașvari, Greu - Golofca, Elek, M. Roman

Poli Iași: Grahovac - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sato - V. Gheorghe, A. Crețu - Bole, Ștefănescu, Ciucur - Cristea

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
corectu
corectu  •  11 Decembrie 2016, 07:52

Pentru Gabi Balint.Nu-ti s-a rut dubios penalty-ul facut de Miron?Ca la meciul Steaua-Gaz Metan ai spus ca Cretu a facut un penalty dubios.

lionforever
lionforever  •  10 Decembrie 2016, 20:53

Ciudat , cu mediasu 4 roșii acum iarăși 4 roșii deja cineva trebuie să se sesizeze .

749913671784643
Razvan Marcel  •  10 Decembrie 2016, 20:22

*** nu a dat nimik la penalty,a dat arbitru care era la circa 30 m,tusieru e un prost care tot timpul isi face treaba la Botosani,la sfirsit,*** sti ca a gresit si a fugit la cabine,cei doi au ramas la mijloc,de galben ce sa mai zs.Si cum Miron avea un galben,a facut meciul pt Iasi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează