FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CFR CLUJ 0-4

VIDEO » Campioana Oţelul, desfiinţată de CFR Cluj » A fost sau n-a fost?

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 11:00

Este titlul filmului de Cannes al lui Corneliu Porumboiu, poate fi şi titlul cronicii de la Galaţi de aseară, cînd clujenii au trecut în paşi de dans de umbra campioanei en-titre VEZI AICI REZUMATUL!


Meciul între ultimele două campioane ale României a început cu mult înaintea orei 21:30, aseară, o dată cu declaraţia insinuantă a lui Adrian Porumboiu: "Jucaţi 2 solist, cu siguranţă, la Oţelul - CFR! Va fi un meci al prieteniei". Afirmaţia şi-a menţinut-o patronul Vasluiului în ultimele zile şi a atacat tot mai dur cu cît se apropia startul partidei. Tot la fel de dur a început şi Clujul, care a punctat din minutul 1, mai exact din secunda 45, cînd clasa lui Weldon, superficialitatea dubioasă a lui Sergiu Costin şi atenţia lui Ronny au dus la deschiderea scorului.

Cu acest avantaj în bagaj, elevii lui Costa şi-au studiat adversarul direct din teren. Au încercat să închidă cît mai mult accesul spre poarta lui Beto, care se dovedeşte, oricum, a fi portar, nu ca imitaţiile Nuno Claro şi Daniel Fernandes. Antal (10), şut în forţă pe lîngă, Giurgiu (12), voleu, Laurenţiu Buş (14) au creat pericol, dar nu cît să-i sperie pe pariori, pardon, pe clujeni. Cînd lucrurile păreau să meargă bine pentru gălăţeni, au rămas în 10, fiindcă Silviu Ilie a fost indolent şi nesăbuit. Ce-a urmat s-ar traduce ca fiind un joc de uzură. A mai venit şi faza golului secund al oaspeţilor, pasa măiastră a lui Mureşan, Rîpă se gîndea probabil la echipa naţională, iar Bastos a mulţumit de cadou.

Doar Marius Stan vocifera ceva la tribună, în peluze suporterii gălăţeni dansau de bucurie, gîndindu-se la grupele Champions League, iar Weldon (68) i-a iertat pe gazde de umilinţa totală. De fapt, i-a amînat, pentru că, beneficiind de nepăsarea lui Sîrghi, fostul jucător al Benficăi i-a mutilat pe moldoveni, dovedind că e fotbalist cu F mare de la prima apariţie. Hora a finalizat umilinţa în prelungiri, cînd lumea părăsise deja tribunele. Iar etapa viitoare, pe 19 septembrie, aşteptăm noi previziuni sau pronosticuri ale lui Porumboiu pentru şocul CFR - FC Vaslui.


Kovacs e acoperit
În minutul 32, Silviu Ilie şi-a prelungit prea mult mingea şi l-a lovit cu talpa pe tibie pe Ronny. Arbitrul Kovacs n-a stat pe gînduri şi i-a arătat direct cartonaşul roşu, atrăgîndu-şi oprobiul gazdelor. Totuşi, "centralul" este acoperit, conform reluărilor TV, întrucît atacul gălăţeanului este periculos. Drept dovadă că şi cel lovit, Ronny, a fost schimbat după această fază şi nu se ştie cît timp va sta departe de gazon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (124)
flafy
flafy  •  12 Septembrie 2011, 15:14

nu cred ca cei de la Otelul au facut blat dar daca echipa campioana a Romaniei isi i-a 4 goluri pe propiul teren de la CFR(o echipa buna din campionatul intern) ce va face in CL???sper sa nu ne faca de ras, chiar am incredere ca va reusii sa faca o figura frumoasa,mult succes

transilvano
transilvano  •  12 Septembrie 2011, 14:33

forza CFR CLUJ-NAPOCA !

cfrclujole
cfrclujole  •  12 Septembrie 2011, 10:51
Postat de t_danc pe 10 Septembrie 2011, 08:28

RUSINE SA LE FIE ACESTOR DOUA ECHIPE CARE SE HRANESC DIN BLATURI.

S-a strans toata pleava societatii sa jigneasca CFR-ul. Invidia celorlalti e direct proportionala cu grandoarea echipei...

Vezi toate comentariile (124)
Comentează