FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ 0-0

VIDEO Căpitan de groază » Vasluiul nu a reuşit să cîştige deşi a avut o repriză doi oameni în plus pe teren

Momentul decisiv al meciului: penalty-ul executat de Cadu este respins de portar
Momentul decisiv al meciului: penalty-ul executat de Cadu este respins de portar

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 22:54

Cadu a bifat cea mai neagră seară de cînd e el în România: a ratat un penalty şi apoi a fost eliminat, transformîndu-şi echipa din favorită într-una suferindă.

Şi oamenii cu cel mai tare psihic o mai dau în bară! Lui Cadu i s-a întîmplat aseară. Omul-specialist al loviturilor de pedeapsă, procedee cu care a contribuit decisiv la trei titluri pentru CFR, a modificat cursul partidei de la Vaslui tocmai cu un penalty.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Unul pe care l-a ratat cu o execuţie dezastruoasă, atît de prost a bătut portughezul, că portarul Cerniauskas a parat un pic mirat execuţia căpitanului campioanei. Nu trecuse nici o jumătate de oră. Seara horror a lui Cadu nu se încheiase. Nervos după eşecul de la 11 metri, Ricardo i-a spulberat dinţii lui Milanov după un sfert de oră şi a luat "roşu" direct.

Mai multe imagini!

A urmat imediat eliminarea lui Valente, dar liderul portughez deja o împinsese pe CFR într-o prăpastie pe marginea căreia cei 9 colegi ai săi care au mai rămas pe teren s-au chinuit să reziste agăţaţi.

SuperMario
Felgueiras, gafeur contra lui Internazionale joia trecută, a redevenit un portar sigur şi curajos. El a oprit Vasluiul, pentru care nici Hizo n-a găsit soluţii. Cu două schimbări în repriza a doua, ambele post pe post, N'Doye în locul lui Costin şi Nexhipi pentru Caue, antrenorului i-a rămas doar să bombăne şi să se roage pe bancă pentru o execuţie salvatoare a vreunuia dintre galbeni.

Dar n-a apărut nici una. Cadu consumase stupid, din prima repriză, toată energia şi toată tensiunea derby-ului Provinciei.

"Eu mă pregăteam să intru exact cînd Milanov fusese urcat pe targă, aşa că nu ştiu dacă arbitrul îi aprobase lui Valente să părăsească terenul sau nu. Am observat abia cînd a scos cartonaşul roşu pentru portughez" (Ionuţ Rada, fundaş CFR Cluj)

"În asemenea circumstanţe, normal că sînt mulţumit cu egalul. Despre arbitraj? Au făcut o treabă bună toţi arbitrii. Cadu a fost ghinionist, apoi, în confuzia aceea, Valente a venit pe bancă şi a încasat al doilea "galben" (Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj)

560938-vaslui-cfr-0-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
sanduard
sanduard  •  26 Februarie 2013, 13:02

Toti acum il acuza pe Cadu de gestul incalificabil,dar oare Liga lui Corleone impune standard de competenta a fotbalistilor care vin de aiurea la echipe romanesti,toti ratati care sunt pusi pe liste de echipe din Portugalia .de echipe de amatori din Brazilia si din Africa vin aici ca mari vedete.si atunci cum sa se comporte decat ca mercenari,dar la Cluj este mult mai grav ca finantatorul il apara pe HULIGAN , facandu-l vinovat pe Milanovici,dar ce pretentii sa avem de la un finantator cu ,,nasul"in suflet

strauss.
strauss.  •  26 Februarie 2013, 11:53
Postat de vladutz13 pe 26 Februarie 2013, 10:38

Ai 2 oameni in plus si bagi pe teren pe N'Doye si Nexhipi!!! Cum sa castigi cand ai un singur atacant in tot lotul??? Mike Temwanjera??? Omul ala are vreo 40 de ani, nu conteaza cat scrie in acte... vine si dupa o accidentare, cum e posibil sa vrei cupele europene in conditiile astea??? E rusinos!!

subscriu la ce gandesti tu .....la Vaslui nu numai ca nu mai sunt atacanti ,dar nici fotbalisti nici staff nu exista...totul e un talmes- balmes ...si Vasluiul se incadreaza pe traectoria Timisoarei....

alexa_b
alexa_b  •  26 Februarie 2013, 10:54
Postat de masim pe 26 Februarie 2013, 09:55

nu sunt suporter al niciuneia din cele doua formatii dar sunt om ce a facut Cadu la faza cu Milanov nu se incdreaza la categoria omenie e ca si cum pe drumurile publice un TICOderapeaza si are tendinta sa intre intr-un TIR si cel cu tir-ul in loc sa-l fereasca nu-i pasa si inta in el Cadu are o rautate neomeneasca si a dovedit si in alte meciuri lucrul asta; ginditi-va ca se putea ca Milanov sa nu mai fie printre cei vii daca lovitura lui Cadu era un pic mai "plasata" cateodata chiar te gandesti ca cei ca el ar fi bine s-o pateasca si ei ca suferinta sa-i aduca cu piciorele pe pamant ca prea se considera zmei si din pacate mai sunt si altii ca el

nu mai exista respect intre fotbalisti,ne indepartam si mai mult de lumea buna a fotbalului din acest punct de vedere

Vezi toate comentariile (27)
Comentează