FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ACS POLI TIMIȘOARA 4-0

VIDEO Casa "Regală" » Ianis Hagi propulsează Viitorul pe primul loc, după 4-0 cu ACS Poli Timișoara

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2015 00:00

Echipa lui Hagi a umilit aseară Timișoara, toate golurile fiind marcate prin execuții de excepție, amintind de golurile înscrise de "Regele" Hagi în perioada în care era fotbalist

E deja literă de lege la Ovidiu pentru fotbaliștii lui Hagi că trebuie să respecte tradiția începută de antrenorul lor pe vremea cînd acesta bucura tribunele cu execuțiile sale. Tinerii lui jucători au respectat cu sfințenie regulile impuse de "Rege" și au marcat goluri bune pentru DVD-urile de prezentare.

Primul evidențiat a fost Aganovici: în minutul 5, acesta l-a driblat pe Belu în două rînduri și a trimis balonul în plasa laterală a porții, din 16 metri. Trei minute mai tîrziu, Timișoara a ratat egalarea, prin Cînu, care a tras dintr-un metru în portarul Rîmniceanu. Cum eternul clișeu fotbalistic "ratările se răzbună" are un sîmbure de adevăr, în minutul 23, Ianis Hagi a tras puternic de la aproximativ 22 de metri, iar mingea, deviată de Cînu, a ricoșat din bară în poarta unui Kirschstein rămas fără reacție.

Cu un minut înainte de finalul primei reprize, Florin Tănase a driblat doi jucători timișoreni în partea stîngă a careului, după care a tras cu sînge rege la colțul lung.

Bănel încă poate!

Show-ul a continuat și după pauză! Bănel Nicoliță l-a schimbat în minutul 54 pe Hagi jr. și le-a arătat tuturor contestatarilor de ce Hagi i-a acordat o nouă șansă la Viitorul. Fostul căpitan al Stelei a marcat în minutul 69, după ce în primă fază a avut o cascadă de driblinguri, a căzut, s-a ridicat și a împins balonul în poartă. Astfel, Bănel devine al zecelea marcator al Viitorului în 8 etape de Liga 1.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
854605894625108
Silviu Apostol  •  22 August 2015, 12:33

Chiar e OBLIGATORIU sa laudati (sa nu zic pupati in ...) un copil care inca nu stie de el si joaca in Liga I pentru ca e fiul lu ' tat'su ? Nu vi se apleaca de la atata ploconeala in fata "rejelui" ?

alexbarosanu
alexbarosanu  •  22 August 2015, 11:35

ianis hagi cel mai slab de pe teren! nu propulseaza nimic! e varza! scotetiva limbile din curul lui hagi ala batran

danielo
danielo  •  22 August 2015, 10:55

Bai urasc nepotismele astea, a marcat si Ianis un gol din 4 intr-un meci si gata propulseaza viitorul pe locul 1. Ceilalti jucatori nici nu mai conteaza ce daca a marcat 5 goluri Florin Tanase pana acum si Cernat 4, Ianis e baza!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează