FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ 0-0

VIDEO Cazul Cadu se judecă joia viitoare! » Vasluiul cere o sancţiune drastică: "Suspendaţi-l pînă îi cresc dinţii lui Milanov!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 19:40

UPDATE 19:40 Comisia de Disciplină a LPF va anunţa o decizie în cazul Cadu abia joia viitoare. Între timp, portughezul îşi va ispăşi prima etapă de suspendare la partida cu Oţelul.

***

Comisia de Disciplină va analiza astăzi faza în urma căreia Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, a văzut cartonaşul roşu la meciul cu FC Vaslui, după ce l-a lovit cu piciorul în gură pe Jivko Milanov.

Bulgarului i-au căzut doi dinţi în urma incidentului, în timp ce alţi trei au fost scoşi ulterior. Viorel Hizo, tehnicianul moldovenilor, a răbufnit la adresa portughezului.

VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

"Suspendaţi-l pe Cadu pînă îi cresc dinţii lui Milanov. O mare vină pentru ce s-a întîmplat ieri e faptul că arbitrii i-au tolerat astfel de intrări. Cum să spună că nu l-a văzut pe Milanov, cînd era în faţa lui? Violenţa cu care i-a şutat în faţă e incredibilă.

Citeşte şi: Cadu i-a scos dinţii lui Milanov! » Bulgarul nu este prima victimă a fundaşului

Nu se poate să ai o asemenea agresivitate la mijlocul terenului. E o fază care face parte din codul penal. Am rămas şocat cînd am văzut cum i-au zburat dinţii din gură! M-a frapat însă inconştienţa lui Cadu. Dacă lovea 3 centimetri mai jos, puteam asista la o dramă", a spus Viorel Hizo la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
gabonne1982
gabonne1982  •  27 Februarie 2013, 13:28

nu sunt deloc de acord cu acel atac grobian al lui Cadu,dar pe Gardos de ce nu l-au suspendat pana i s-a refacut piciorul lui Bacila ?! Asta ca sa fim corecti cand facem niste afirmatii cu tenta ironica despre un incident destul de grav.Imi aduc aminte ca si lui Maicon i-au fost scosi dintii in prima mansa cu FC Barcelona din semifinalele UCL din 2010 si nu a mai cerut nimeni asemenea suspendari haioase

cfr19o7cluj
cfr19o7cluj  •  27 Februarie 2013, 09:38

Sunt Cfr-ist dar sincer Cadu nici o data nu mi-a placut , mai ales ca e prea lingau la arpi! Si pe deasupra habar nu am cum a rezistat el la echipa asa de mult timp , au fost jucatori mult mai buni decat el la echipa in aparare care au plecat , dar el ca prin minune a ramas ...si inca e la echipa... e doar un simplu amator de fotbal !!! FORZA CFR!

zghihuit
zghihuit  •  27 Februarie 2013, 08:39
Postat de qzoom pe 26 Februarie 2013, 22:39

Cand lacatus ia rupt piciorul lui Ardelean , nu se pune problema in felul asta...toti ziaristii, nu stiau cum sa-l scoata...cum ca e sensibil inafara terenului, ca e asa si pe dincolo...si in cazul lui radaoi, tot asa s-a zis...sa ma 3,14s pe stiaua voastra de duplicitari.

cadu daca voia intra-adevar sa opreasca acel contra-atac putea sa faca un tackling si atunci nu se ajungea aici. in cazul asta el a cautat sa loveasca adversarul, sigur nu a vrut sa-i scoata dintii dar a vrut sa-l rupa, caci in cazul in care nu baga capul ii dadea la corp :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează