LIGA 1  ·  VIITORUL

VIDEO Ce și-a propus Gică Hagi înaintea debutului în play-out

Vineri, 28 Februarie, 19:02

Viitorul debutează în play-out sâmbătă, de la 17:30, împotriva celor de la Voluntari. Gică Hagi își ține elevii în priză.

„Începem un nou campionat, unde trebuie să demonstrăm că suntem buni, unde trebuie să tratăm fiecare meci serios, să fim conectaţi, determinaţi, să arătăm fotbalul nostru, să aratăm încă o dată că merităm şi că suntem foarte buni. Luăm fiecare meci în parte, uităm câte puncte avem. Eu zic că toate echipele pleacă de la zeroşi trebuie să fim pregătiţi pentru fiecare meci”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă.

Viitorul, primul meci în playout

„Începem cu meciul de acasă, unde trebuie să luăm trei puncte, să jucăm la victorie, să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului şi să câştigăm cele trei puncte. Pentru asta trebuie să marcăm cu toate că şi în ultimul meci acasă am atacat mult, dar nu am reuşit să marcăm. Sperăm ca de data asta vom face la fel de bine să atacăm la fel de bine şi să marcăm goluri”, a încheiat Hagi. 

Vezi și:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (1)

sasesase  •  29 Februarie 2020, 10:02

Și a propus sa nu retrogradeze la ce echipa slaba are și la cat este de slab că antrenor

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1