INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Ianis Hagi, chemat în Spania de un căpitan legendar al lui Real Madrid: „Are un talent extraordinar și trebuie să vină aici!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 18:09

Ianis Hagi (21 de ani) ar putea ajunge în viitor la Real Madrid. Afirmația îi aparține lui Fernando Hierro (51 de ani), căpitan legendar al „galacticilor”.

„Fiul lui este un jucător minunat. Este dificil când eşti fiul unui tată atât de minunat ca Gică Hagi. Mereu i-am spus lui Gică că fiul lui trebuie să vină în Spania. Pentru a dărui tot talentul lui, tot ce are mai bun în el. Este la fel ca tatăl lui, are un talent minunat şi trebuie să vină în Spania”, a declarat Hierro pentru TV Telekom Sport.

Ianis Hagi la Real Madrid?

Întrebat despre o eventuală mutare a lui Ianis pe Santiago Bernabeu, Hierro a spus: „De ce nu? Este tânăr, talentat, minunat, are talent, de ce nu? Dar cel mai important este, valabil pentru toţi copiii, să uite faima tatălui său, dar copilul are mult talent şi este ceva minunat”.

HIERRO, „CĂPITAN” LEGENDAR LA MADRID

Fernando Hierro este o legendă a madrilenilor. Fundașul central a evoluat pentru Real între 1989 și 2003, iar cifrele sale sunt de-a dreptul senzaționale. În ciuda profilului defensiv, Hierro a marcat nu mai puțin de 102 goluri în La Liga. Hierro are un palmares bogat. A câștigat cu Real Madrid 5 titluri în Spania, 3 Ligi ale Campionilor, două Cupe Intercontinentale, o Supercupă a Europei, o Cupă și 4 Supercupe ale Spaniei. 

VIDEO // GOL CLASIC MARCA FERNANDO HIERRO

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Ianis Hagi, caracterizat de un fost selecționer al României: „Va avea o carieră spectaculoasă” + de ce îl compară cu Răzvan Lucescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (38)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  29 Februarie 2020, 12:37

Hai ca deja sariti calul !! A facut doua meciuri bune si voi il si vedeti la Real Madrid !! Asa faceti si cu ceilalti tineri fotbalisti din tara, iar ei abia se descurca in campionatul nostru !!

maccsero
maccsero  •  29 Februarie 2020, 10:24

În iunie Rangers dă 5 milioane pentru Ianis, în iulie ia 25 de milioane. Genk și haterii o să se facă galbeni de ciudă și verzi de invidie.

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  29 Februarie 2020, 10:07

Lasati-l sa joace FOTBAL. Atat.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează