FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ACS POLI 6-1

VIDEO Ce ți-a trebuit, Grig?! Interimarul Alin Bordeanu i-a predat o lecție de fotbal lui Petre Grigoraș

Botoșaniul este prima echipă din Liga 1 care marchează 6 goluri într-un meci în acest sezon
Botoșaniul este prima echipă din Liga 1 care marchează 6 goluri într-un meci în acest sezon

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2016 00:00

În cautare de antrenor, după demiterea lui Cristi Pustai, moldovenii au arătat senzațional!

Dacă cineva poate garanta că așa va evolua Botoșaniul de acum înainte, Alin Bordeanu poate să stea liniștit în scaunul de tehnician.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

De ce? Echipa a fost ofensivă: Cabrera, Ivanovici, Fulop sau Carralero și Matulevicius au arătat senzațional, iar pe lângă goluri, gazdele au mai avut o mulțime de ocazii. Fără exagerare, Vașvari și compania puteau să marcheze de 10 ori!

Bordeanu Mourinho

Se spune că un antrenor se vede la schimbări. Țineți-vă bine! Matulevicius a intrat și a marcat două goluri, Carralero a reușit două pase decisive, iar Bujor a marcat și el o dată!

De obicei, înlocuiești ceva ce nu funcționează. Așa că, în mod normal, căutarea unui antrenor ar fi trebuit să se oprească după cele 90 de minute.

Din păcate pentru Alin Bordeanu, acesta poate sta doar 30 de zile pe bancă în postură de antrenor principal, având licența A, cea care îi garantează doar postul permanent de secund în Liga 1.

O întrebare ce trebuie pusă este de ce a acceptat Petre Grigoraș postul de antrenor al timișorenilor? Echipa a jucat slab tot sezonul, iar gândul că totul se poate repara în doar câteva etape pare departe, departe de tot de realitate.

"Suntem în discuții"

Președintele moldovenilor, Cornel Șfaițer, a declarat că Leo Grozavu este foarte aproape de a prelua echipa. "Suntem în discuții, iar până marți vom lua o decizie. Sigur, avem și varianta B, mai sunt două nume pe listă. Vrem ca până miercuri să avem antrenor".

"Am făcut 16 ore cu trenul, însă nu din această cauză am pierdut. Vreau altceva de la echipă, însă nu am reușit să obțin până acum"
Petre Grigoraș, antrenor ACS Poli

"E cea mai mare umilință pe care am suferit-o. Adversarii noștri au fost mai determinați. Ce mai putem face? Am pierdut cu 6-1... A fost obositor drumul, dar nu vreau să găsesc scuze"
Cristian Bărbuț, mijlocaș ACS Poli

"Ne-am bătut singuri pe greșelile noastre copilărești. E puțin spus că este o situație dificilă la echipă, e nasol! E o situație pe care n-am mai trăit-o. Să fiu corect? Sunt șanse foarte mici să ne salvăm"
Dorin Goga, mijlocaș ACS Poli

"Am avut mult ghinion până acum, acum am spart gheața. Sper să o țin tot așa"
Deyvidas Matulevicius, atacant FC Botoșani

botosani acs poli 6 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează