FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-0

VIDEO » Chiajna - CSU Craiova 1-0 » Ilfovenii obțin prima victorie în Liga 1 după 12 etape

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 19:53

După 3-0 cu Dinamo, în Cupa Ligii, Chiajna a obținut încă o victorie și a câștigat pe teren propriu, 1-0, contra celor de la CSU Craiova.

Vezi meciul liveTEXT

CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-0
A marcat:
Giurgiu 10'
Cartonaș roșu: Niasse 62'

Vezi VIDEO cu golul partidei

Elevii lui Adrian Falub au început foarte bine meciul și au deschis scorul prin Gabi Giurgiu, în minutul 10. Șutul de la marginea careului al mijlocașului a fost deviat de Iliev, iar portarul Straton nu a avut nicio reacție.

După acest gol, CSU Craiova a încercat să egaleze, dar ocaziile lui Ivan, Nuno Rocha și Bancu nu au modificat tabela.

În a doua repriză, Chiajna s-a mulțumit cu păstrarea scorului și nu a mai forțat în atac. Chiar și după eliminarea lui Niasse, CSU Craiova nu l-a putut învinge pe Bălgrădean. Măzărache, Zlatinski și Ivan au ratat cele mai mari ocazii, iar scorul a râmas același.

După această victorie, Chiaja acumulează 13 puncte și urcă o poziție, până pe locul 6. CSU Craiova are 19 puncte și se află pe locul doi.

Echipele de start:

Chiajna: Bălgrădean - Feuss, Tincu, Odibe, Niasse, Bucurică - Obodo, Giurgiu, Purece - Milevski, Pena
Rezerve: Matache, Serediuc, Garcia, Ad. Cristea, M. Cristescu, Zerbo, Bărboianu

CSU Craiova: C. Straton - Achim, Iliev, Acka, Dumitraș - Ivan, Kay, Zlatinski, Bancu - Rocha, Măzărache
Rezerve: Popescu, Herghelegiu, Popov, Petre, Băluță, Izvoranu, Ciocoteală

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  15 Martie 2016, 02:10
Postat de Adrian Addryano pe 14 Martie 2016, 22:39

Craiolgutza SA,cu sediul social în Bucureşti,finanţaţi de mafia de la Bucureşti,cu primul antrenament făcut în Bucureşti,înfiinţaţi în birourile mafiei de la BUCUREŞTI!!!In condiţiile astea,inventaţii ăştia nu au cum să se considere Ştiinţa!!!JOS CLONA!

Stati linistiti ca nimeni nu va mai baga in seama ca reprezentind craiova. Nu conteaza ca e vorba de craiova lui mititelu sau cealalta . OItenia momentan e reprezentata de Pandurii . Asta pina la proba contrarie . Banii .

itidaunana
itidaunana  •  15 Martie 2016, 00:19

dIVAN,ce draquli mai clefeteshti mah?nu prea,nu prea! Noroc cu tactu' ca ti da sfaturi! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

198939213804366
Adrian Addryano  •  14 Martie 2016, 22:39

Craiolgutza SA,cu sediul social în Bucureşti,finanţaţi de mafia de la Bucureşti,cu primul antrenament făcut în Bucureşti,înfiinţaţi în birourile mafiei de la BUCUREŞTI!!!In condiţiile astea,inventaţii ăştia nu au cum să se considere Ştiinţa!!!JOS CLONA!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează