FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 1-1

VIDEO ”Cîinii”, blocaţi de arbitru » Dinamo nu a primit două penalty-uri. Porumboiu recunoaşte: ”Era clar!”

Articol de - Publicat miercuri, 18 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 decembrie 2013 23:29

Dinamo a avut două penalty-uri neacordate de arbitrul Avram. Pînă şi Porumboiu a recunoscut că roş-albii meritau unul.

Oaspeţii au făcut scandal în prima repriză, întrucît arbitrul Marius Avram le-a refuzat două lovituri de la 11 metri. Dorin Rotariu, în minutul 7, a intrat în careul advers, iar Sînmărtean i-a pus o mînă pe spate, cît să-l dezechilibreze, însă "centralul" nu şi-a asumat răspunderea acordării unui penalty.

VIDEO: Vezi AICI fazele controversate!

Mai mult, în minutul 38, Sînmărtean, de lîngă Munteanu, pune şi mîna pe balon, tot în propriul careu! Stoican a protestat, alături de jucători, n-a primit decît un penalty, contra lui, în minutul 44, unde arbitrul are acoperire.

Fost arbitru internaţional, Adrian Porumboiu, finanţatorul gazdelor, a declarat după meci la GSPTV: "La faultul lui Sînmărtean asupra lui Rotariu nu se vede intenţie, nu era de penalty. La henţul lui Sînmărtean în careu, e clar, penalty! Sînt dezamăgit de cîţiva jucători. Dinamoviştii îşi merită banii, cu două-trei piese pot face surprize mari, au fost buni".

"Arbitraj? Trebuie să mai văd reluările, iar dacă a fost nu comentez. Arbitrii să-şi facă meseria, să se analizeze pe ei înşişi" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Eu zic că au fost două penalty-uri. Sînt trist că se întîmplă astfel de nedreptăţi. Meritam să cîştigăm. Flavius şi jucătorii au o creştere evidentă, evoluţii care plac, îi felicit, îşi vor primi bonusul pentru că au fost învingători, în concepţia mea" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

"Ştiam că domnul Negoiţă ne va premia. Vreau să continuu la Dinamo pînă în vară, să ajut să ajungă în cupele europene, plus să cîştigăm finala Cupei României" (George Ţucudean, atacant Dinamo)

"A doua repriză a fost dominată de dinamovişti, rămîne un punct cîştigat. Băieţii erau nervoşi pentru că voiam victoria, sîntem dezamăgiţi de joc" (Liviu Ciobotariu, antrenor FC Vaslui)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
blacmen
blacmen  •  18 Decembrie 2013, 14:39

pur si simplu asta e valoarea arbitrilor romani... cauze?sunt multe si n-are rost sa le enumar...problema e ca greselile devin din ce in ce mai caraghioase!... acum o etapa am vazut o faza de cascadorii rasului la meciul Pandurii U Cluj 3-0:prin minutul 70 un jucator primea ingrijiri medicale pe terenul de joc in timp ce mingea era in joc chiar langa asistentul (FIFA) S. Gheorghe...acesta primeste mingea si i-o paseaza lui Eric,iar acesta marcheaza si arbitrul valideaza golul...apoi dupa vreo 2min de discutii si la interventia arbitrului de rezerva se anuleaza golul conform regulamentului...o intrebare simpla:ce cauta acest arbitru pe lista FIFA si in A?e fiul lui Gheorghe Suceava...simplu!

torinezul
torinezul  •  18 Decembrie 2013, 14:03
Postat de travk pe 18 Decembrie 2013, 13:10

in online puteai paria, dar majoritatea caselor de pariuri au scos meciul, asta se intampla doar cand se suspecteaza de aranjament, si poti sa faci blat cu 1-1, 1 pauza x final, etc daca joci sume mari la sigur castigurile sunt pe masura

Oaie ,la toate meciurile vedeti blat .Mai putin ma meciurile voastre .Asa e ??? La voi nu exista suspiciuni ,la voi e sigur .Comunistilor ati furat 50 de ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paulo
paulo  •  18 Decembrie 2013, 13:52
Postat de travk pe 18 Decembrie 2013, 12:52

A fost blat!! meciul a fost scos de ieri inca de dimineata de la casele de pariuri :) se fac bani frumosi din pariuri, de Italia ce rost mai are sa discutam, in fiecare luna apare cate un nou caz

da ma inteligentule, de aia eu am pariat si live pe meci ca era scos de la casele de pariuri.... nu te doare mintea putin ?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează