FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - CSU CRAIOVA 0-0

VIDEO » Concordia Chiajna - CSU Craiova 0-0 » Oltenii au ratat șansa de a trece pe primul loc

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 20:31

Concordia Chiajna și CSU Craiova au remizat în această seară, scor 0-0, în primul meci din etapa a 21-a Ligii 1.

Oltenii au dominat ambele reprize, însă nu au reușit să marcheze, lovindu-se de intervențiile senzaționale ale lui Bălgrădean, care a prins o zi mare.

Cu acest egal, Concordia rămâne pe locul 12, cu 17 puncte.

De partea cealaltă, CSU Craiova nu a profitat de șansa de a trece pe primul loc. Oltenii se mențin pe locul patru, cu 37 puncte, la egalitate cu Gaz Metan și Steaua, dar cu golaveraj mai slab.

FINAL » Concordia Chiajna- CSU Craiova 0-0 

Click AICI pentru liveTEXT

Echipele de start:

Concordia
: Bălgrădean - Bărboianu, Tincu, Albu, Bucurică - R. Costin, Serediuc, Cristescu, Grădinaru - Pena, Răducanu
Rezerve: Drăghia, Rogoveanu, Roșu, Ciobanu, Ad. Cristea, Padovani, Asanache

CSU Craiova: Calancea - Briceag, Acka, Carlos, Vătăjelu - Mateiu, Zlatinski, Nuno Rocha - Băluță, Gustavo, Ivan
Rezerve: Popescu, Kelici, Șt. Vlădoiu, Bancu, Manea, Petre, Surugiu

 
 

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (14)
corectu
corectu  •  17 Decembrie 2016, 07:48

Fotbal inseamna si goluri.N-am vazut arbitrii sa "scoata"mingea din poarta ca in meciul Astra-Steaua de anul trecut(Coltescu).

bvd_magheru
bvd_magheru  •  17 Decembrie 2016, 00:52

Apropo in Bucuresti nu mai exista fotbal . Tii se pare tie . Rapidul a disparut complet iar Dinamo se chinuie de 10 ani deja iar steaua si-a pierdut identitatea sau cel putin galeriile .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  17 Decembrie 2016, 00:50
Postat de observator_federal pe 16 Decembrie 2016, 23:05

Pai (nu stiu de ce, sa ceri dreptate a devenit ridicol in tara noastra, cam cum ai striga "Ajutor!" in piata - ridicol, nu? ) i-au cam furat in cateva meciuri... si azi, un arbitru (din Ilfov!) care nu le-a dat un penalty, ba i-a lasat pe adversari sa faulteze da cate ori au vrut, in schimb a dat galben "pentru simulare" din primul minut Craiovei... Craiova, prin traditie, se bucura de atentia "colectiva" a echipelor din Bucuresti care, rivale fiind in mod obisnuit, cand se ridica provincia isi dau mana... Uite din rezumatul "oficial" al meciului lipseste faza litigioasa... Si ce sa faci, sa strigi in piata "hotii"? Si totusi, un reviriment al fotbalului nostru, ca si altadata, tot de la Craiova poate veni. Ei macar n-au jucat pentru pariuri si nici n-au fost angrenati in FootballLeaks.

Nu le iau apararea mai ales arbitrilor romani dar au cam aceeasi valoare precum jucatorii romani sau fotbalul romanesc in general adica modesti . Deci de ce sa am astepatari mari de la ei !! Sunt cum sunr . Si ei sunt un motiv pentru care nu ma mai intereseaza fotbalul de acolo .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează