FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - FC BOTOŞANI 2-2

VIDEO Copiii vitregi » CSMS Iaşi n-a reuşit să-şi asigure primul succes din Liga 1: doar egal cu Botoşani, 2-2

Onduku are patru goluri marcate în Liga 1
Onduku are patru goluri marcate în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 23:18

"Oamenii lui Ionuţ Chirilă", Coşereanu şi Onduku, au înscris obţinînd un punct, aseară, la debutul lui Napoli în Copou. Nigerianul şi-a lăsat echipa în inferioritate cînd ieşenii visau la victorie.

Golul rapid căzut în startul meciului le-a dat speranţe ieşenilor din tribune că venirea lui Nicolo Napoli va aduce şi prima victorie în acest sezon. Reuşita lui Coşereanu, un "copil" de-ai fostului antrenor, Ionuţ Chirilă, n-a dat însă aripi Iaşiului, care s-a mulţumit să plimbe mingea la jumătatea terenului. Şi cum bannerul afişat de fanii oaspeţilor, "Respect Iaşi", s-a translat în jocul trupei lui Grozavu, liniştea a domnit pînă în minutul 29.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Atunci, Martinus a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri şi a egalat, o reuşită fabuloasă, de clasă. "Aripa" botoşănenilor a fost aproape de o dublă peste cîteva minute.

CSMS a scăpat ieftin
După odihnă, pentru că Vasile Curileac a crezut că pauza continuă şi pe teren a făcut ca gazdele să revină în avantaj, scenariul fiind identic cu cel din prima repriză. Gol rapid, marcat de un alt "copil" al lui Chirilă, Onduku.

Botoşaniul a moţăit apoi minute bune, trezindu-se după eliminarea aceluiaşi Onduku. Codoban a egalat, în minutul 77, după o imensă ratare a lui Martinus, ultimul revanşîndu-se totuşi cu o pasă decisivă. Iar Hadnagy putea da lovitura, dar a irosit o oportunitate imensă, din superpoziţie.

Creţu, înapoi în defensivă
Alexandru Creţu, 22 de ani, a revenit ca fundaş central, o dată cu întoarcerea lui Napoli în fotbalul intern. Fotbalistul este stoper de meserie, iar italianul consideră că dă randament mai bun în această poziţie. Şi la "naţionala" de tineret a fost folosit ca fundaş central. În acest sezon, Creţu a jucat pe toate posturile de la mijloc în sus, chiar şi atacant într-un meci!

"Puteam bate, trebuia s-o facem, dar eliminarea lui Onduku a fost eronată. Nu se poate aşa ceva! Cred totuşi că putem să ne salvăm de la retrogradare" (Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi)

"Îmi pare rău că n-am învins, meritam asta. Dar am revenit de două ori pe tabelă, aşa că trebuie să felicit echipa mea" ( Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani)

638043-csms-botosani-2-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mmiron
mmiron  •  18 Octombrie 2014, 13:12

Comentariul tău...Loc de munca sigur, simplu si legal! Daca esti responsabil, increzator, perseverent si hotarat sa-ti capeti independenta financiara nu-ti ramane decat sa soliciti informatii la adresa de email: [email protected].

euce
euce  •  18 Octombrie 2014, 12:26

acest flueras,nu este la prima eliminare gratuita,el "flustereste"dupa....,si a influentat multe rezultate,eu cred ca e cazul sa ne lase,pe noi privitori si mai ales fotbalul romanesc

e_scu
e_scu  •  18 Octombrie 2014, 10:51

Dom` reporter, ce meci ai vazut de ai nat notele alea ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează