FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Corneliu Papură, prezentat oficial la CSU Craiova într-o conferință-maraton » Veste cruntă pentru fani + cele mai tari declarații

Corneliu Papură // +4   FOTO
Corneliu Papură //

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 14:11

Corneliu Papură a fost prezentat azi la CSU Craiova. Într-o conferință-maraton, de 45 de minute, noul antrenor principal și președintele Sorin Cârțu și-au expus obiectivele din finalul sezonului și au oferit ultimele noutăți din Bănie.  

Corneliu Papură și Sorin Cârțu le-au dat o veste proastă fanilor lui CSU Craiova în debutul conferinței: atacantul bosniac Elvir Koljic, 23 de ani, are o accidentare gravă!

„Koljic s-a operat. A plecat de ieri la Barcelona să se opereze. La tendonul femural e operația. Abia pe la finalul lui august sau septembrie va reveni la pregătire”.

13goluri a dat Koljic în acest sezon pentru CSU în Liga 1, în 19 meciuri

Corneliu Papură: „Am contract până la vară”

Corneliu Papură a vorbit despre decizia de a accepta avansarea în funcție la CSU Craiova și despre planurile sale.

Iată cele mai importante declarații ale lui „Papi”:

  • „Am acceptat provocarea de a fi antrenorul echipei într-un moment nu foarte plăcut. Îmi place jocul ofensiv și asta vreau să imprim. Sper să impun în scurtul timp pe care-l am câteva idei. Este o onoare pentru mine să fiu antrenorul Universității Craiova”
  • „Vreau să clarific de la început. Am contract până la finalul sezonului, indiferent de ce se va întâmpla. Vom vedea. În principiu, obiectivul este locul 3. Dar cred că avem șanse și la locul 2”.
  • „Sper ca pe fiecare post să găsesc jucătorul care să dea cel mai bun randament. Abia i-am văzut ieri pe jucători. Ce poți găsi la echipă în această situație? Neîncredere în sine. Dar jucătorii își pot da seama că pot face mai multe lucruri”

 Iată cele mai importante declarații date de Sorin Cârțu:

  • „Nu a fost nimic premeditat cu Mangia. A fost o discuție între domnul Rotaru și Devis și s-a terminat cu reziliere contractului. Nu știe nimeni ce au discutat”
  • „Am explicat foarte clar. A fost o discuție între domnul Rotaru și Mangia, noaptea. De ce să îmi ceară părerea mie? Am spus că nu am ingerințe tehnice. Nu fac politica de cadre”
  • „Cornel este un antrenor tânăr, un copil al Craiovei. Îl cunosc foarte bine. Am contribuit la ascensiunea lui ca fotbalist, l-am adus
    în lotul echipei mari. L-am avut în mai multe mandate jucător. Am ținut la el și încă țin. Îi doresc să aibă viața cât mai lungă la club și să aibă performanțe”
  • „Echipa este pe locul 3, angrenată în îndeplinirea obiectivului, calificarea în cupele europene. Da, sunt niște jocuri foarte importante,
    dar toți cei din club avem încredere că vom trece peste aceste momente”

Video cu conferința integrală

 

 Citește și:

Au rămas 3 pe lista lui CSU Craiova » Noul antrenor al oltenilor se alege dintre foști „principali” ai FCSB

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1.fcu
1.fcu  •  16 Aprilie 2019, 18:21

***. =))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Aprilie 2019, 16:36

tipic oltenesc...si-au taiat astia singuri craca de sub picioare. Papura, pe bune !?!?

1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  16 Aprilie 2019, 15:51

Mult succes,desi nu cunosc performantele dansului ca antrenor. Presupun ca este o mare provocare, iar pentru conducere un mare risc!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează