FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - U CLUJ 3-0

VIDEO CSU Craiova a ajuns la 19 meciuri fără eșec și la a treia partidă consecutivă fără gol primit, 3-0 cu U Cluj

Rocha a ajuns la 7 reușite în acest sezon, fiind golgeterul Științei // Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)
Rocha a ajuns la 7 reușite în acest sezon, fiind golgeterul Științei // Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 00:00

Conduși de magicienii Bawab și Nuno Rocha, oltenii continuă marșul ce se vrea a duce în Europa.

"Victoria Universității Craiova e cel mai frumos cadou". Un banner purtat la apariția pe gazon de către fotbaliștii în alb-albastru cu chipul lui Amza Pellea, care ieri ar fi împlinit 84 de ani. Nu mai este o noutate că oltenii au învins.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ieri, pe U Cluj, o umbră palidă după eliminarea lui Ceppelini și după ce Castillion a fost blocat in extremis de către Acka. Cu ardelenii dispuși să încaseze pumn după pumn, cu apărarea lui U la pămînt, oltenii s-au distrat și-au smuls aplauze din partea fanilor.

Bawab și Nuno Rocha au demonstrat că au calitate. Goluri de fotbaliști cu legitimație. Cei doi sînt responsabili pentru ascensiunea pînă pe podium a juveților. Au fost providențiali, în special în primăvară, decizînd, individual sau în duo, multe dintre victoriile Craiovei.

Brandan, Tîrnăcop și ceilalți au fost pilonii pe care s-a construit o formație compactă, drept dovadă că Săndoi și Cârțu nu produc modificări în primul "11" decît atunci cînd vreun fotbalist e suspendat.

Aproape tot meciul în inferioritate

La o fază la mijlocul terenului, clujenii și-au jucat soarta meciului. Mai exact, Ceppelini a făcut-o. În minutul 9, Brandan a alunecat pe minge, iar uruguayanul l-a călcat pe genunchi! Arbitrul i-a acordat direct cartonaș roșu. Cârțu l-a contrat pe Ceppelini, în timp ce Falub s-a luat de Brandan.

30de goluri a marcat Bawab în Liga 1, fiind al 9-lea străin care atinge această cifră. Patru au fost înscrise în poarta lui U Cluj

"Vrem să ajungem și mai sus. La Tîrgu Mureș va fi un meci greu, dar noi vrem să continuăm seria invincibilă. Ceppelini a zis că n-a vrut să mă calce, OK, am încredere în el, însă intrarea a fost de «roșu»" (Pablo Brandan, mijlocaș CSU Craiova)

"Un rezultat aspru, din cauza eliminării din minutul 9, cînd s-a dat ușor cartonaș roșu. Avem un program infernal, totuși sper să ne salvăm" (Adrian Falub, antrenor U Cluj)

csu craiova u cluj 3 0

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
476480469168611
Iozefina Penesel  •  08 Aprilie 2015, 19:54

FORTA CRAIOVA

cucu2011
cucu2011  •  08 Aprilie 2015, 19:04

Brandan a simulat un fault pe care arbitrul s-a grabit sa-l sanctioneze in halul acela. Cel mult GALBEN !!!!.Celelalte cartonase au fost faulturi de joc ! Nu se impunea nici un cartonas pt. acele faultiri !In L I e important cum simulezi.A stricat meciul.Dar "U" nu joaca nimic-recunosc.Inaintasii se plimba pe langa fundasii adversi fara sa atace poarta-someaza pur si simplu.Nu fac nici presing-stau degeaba pe teren.Negrii aceia din atac sunt NULI [foarte LENTI ] Pute juca "U" o saptamana si tot nu tragea un sut pe poarta... Se duce sigur in "B".Ma mir ca nu vede Falub ca echipa nu joaca nimic.In echipa nu cred ca mai sunt studenti [nici unul] altfel ar juca si cu putin CAP.La "U" se joaca LENT si la INTAMPLRE. Conditia fizica e ZERO.ATAT.

ipsilante
ipsilante  •  08 Aprilie 2015, 16:58

In 2013, UNIVERSITATEA a fost reactivata... Universitea Craiova, cu FC, cu CS sau cu orice alte initiale in fata, tot Universitatea Craiova si tot echipa oltenilor de pretutindeni ramane! Doar carcotasii si invidosii cauta nod in papura. STIINTA exista si traieste din nou frumos, strunita "artistic"de doi maestri, ai aceleiasi grupari, din generatii mai vechi, dar de toata isprava. Romanul o are insa chestia cu capra vecinului si cu indaratnicia de a distruge, ceea ce functioneaza bine, in sange! Din cauza asta o si ducem asa bine, aici, in Romanica noastra... FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează