FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS - ASTRA 1-0

VIDEO De la retrogradare în Europa! Patru victorii din patru au în retur elevii lui Nicolo Napoli: CSMS Iaşi - Astra 1-0

Peste 1.000 de piteșteni au savurat victoria echipei fanilor, cu Neaga, Schumacher, Bratu și Năstase pe teren
Peste 1.000 de piteșteni au savurat victoria echipei fanilor, cu Neaga, Schumacher, Bratu și Năstase pe teren

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 martie 2015 23:44

Cele trei puncte din meciul cu Astra i-au propulsat pe ieşeni pînă pe 8 în clasament, poziţie de pe care pot spera la un loc în cupele europene.

Moldovenii joacă un fotbal prea bun pentru o echipă care se chinuia meci de meci, în tur, chiar şi pentru un egal!

Ieşenii au început returul de pe poziţia 16 a clasamentului, iar obiectivul lor era salvarea de la retrogradare. Acum, au reuşit să depăşească Braşovul şi să se claseze în prima jumătate a ierarhiei şi pot începe chiar să spere la un loc de Europa, ţinînd cont de situaţia insolvenţelor din Liga 1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Elevii lui Napoli demonstrează că victoria din deplasare cu Petrolul nu a fost întîmplare şi au continuat cu jocul bun şi în meciul de ieri, împotriva giurgiuvenilor. Prima repriză a fost dominată de elevii lui Dorinel Munteanu, dar aceştia nu au reuşit să marcheze, dînd peste un Grahovac fantastic.

În cea de-a doua repriză, ieşenii s-au dezmorţit. Căpitanul alb-albaştrilor a fost cel care a creat faza golului, centrîndu-i lui Bădic pentru golul de 1-0 (77). Mijlocaşul a reuşit primul său gol în Liga 1, unul care a valorat 5 poziţii în clasament!

"De două-trei zile mi-a spus Bădic că o să dea gol! Mă bucur foarte tare pentru el, este un băiat extraordinar" (Ionuţ Voicu, fundaş CSMS Iaşi)

"Iaşiul nu ne-a pus nici o problemă astăzi. Cum să fie echipa mea obosită? Nu aţi văzut meciul? Cine a controlat jocul? Noi! Voi analiza meciul, iar jucătorii care nu m-au mulţumit vor rămîne pe bancă!" (Dorinel Munteanu, antrenor Astra)

"Grahovac a făcut o partidă extraordinară! El şi-a salvat echipa de un rezultat negativ. A fost omul meciului!" (Dorinel Munteanu, antrenor Astra)

"Este meritul lui Nicolo pentru că a reuşit să unească vestiarul! Dorinel este supărat şi dacă te întîlneşti cu el pe stradă! Glumesc!" ( Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

655252-csms-iasi-astra-1-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ana_neculaies
ana_neculaies  •  16 Martie 2015, 11:06

__________Peste 1.000 de piteșteni au savurat victoria echipei fanilor, cu Neaga, Schumacher, Bratu și Năstase pe teren __________ sub poza de la aceest articol sunt 2 echipe (iasi-astra) care pe vremea pitestenilor nici nu existau cu aceste nume ??? gazetarilor, dormiti ... pe voi ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează