FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Dezvăluiri șocante: a fost arestat după ce a primit bani de la soții Reghecampf: „Anamaria Prodan a vrut să-i distrugă pe toți din jurul ei”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 12:33

Impresarul Dumitru „Ciorbă” Tudor a povestit azi la GSP Live momentul din 2012 în care a fost reținut de Poliție, în urma unui flagrant la care au participat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Dumitru Tudor a fost acuzat atunci că a șantajat-o pe soția lui Reghe. 

„Reghe m-a sunat și mi-a zis să terminăm cu scandalul: «îți dau eu banii și terminăm cu tot». Eu i-am spus că nu vreau să mai avem niciun conflict. După nu știu câte luni, mă sună Luțu: «Ana vrea să-ți dea niște bani să vă împăcați.» Au venit la mine la restaurant, ne-am așezat la masă. Mi-au lăsat niște bani, apoi m-am dus să-i conduc la ușă și m-am trezit cu poliția.

Anamaria Prodan mi-a spus la un moment dat că va distruge toți
impresarii din România. Eu am înjurat-o, i-am dat un picior pe sub masă.
«Pe cine distrugi tu?» A făcut în așa fel încât să-i distrugă pe toți din jurul ei.

Eu am mai spus ceva: cine mi-a făcut mie rău nu a sfârșit bine. Toată lumea care mi-a făcut rău a fost la pușcărie. Gigi Becali i-a trimis la poliție pe Reghe și pe Ana, el mi-a făcut rău și el a ajuns la pușcărie. Dacă mă trimitea pe mine la pușcărie, ieșea Revoluție! Erau 300 de oameni la Poliție, s-au dus la Becali acasă. Cum să mă bagi la pușcărie deși nu am făcut nimic?”, a spus Dumitru Tudor, la emisiunea GSP Live

Vezi și: EXCLUSIV Mărturie șocantă: “Ca să joc, Reghe mi-a cerut să semnez cu Anamaria Prodan, plus 25 la sută din contract. I-am refuzat și a trebuit să plec” + cum reacționează soții Reghecampf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  23 Ianuarie 2019, 16:32

Ciorba a fost smecher cat a contat numele lui Fane...A gasit unii mai smecheri atata tot

Vezi toate comentariile (1)
Comentează