FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSMS IAŞI 1-0

VIDEO Dicanio şi restul lumii » Dică a marcat golul decisiv în partida cu CSMS Iaşi, scor 1-0

Dică (32 de ani) trăieşte pe Litoral a doua tinereţe fotbalistică // Foto: Marian Muscalu (Telegraf - Constanţa)
Dică (32 de ani) trăieşte pe Litoral a doua tinereţe fotbalistică // Foto: Marian Muscalu (Telegraf - Constanţa)

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 septembrie 2012 21:48

Ieşenii nu s-au descurcat nici măcar în faţa copiilor lui Hagi şi continuă să fie ultimii. Conduşi de Dică, puştii rămîn în afara locurilor retrogradabile.

Cu jumătate din echipă "pescuită" de la "satelitul" Stelei plus Denis Alibec, pe care încearcă să-l retransforme în fotbalist, plus "bătrînul" Dică, Gică Hagi demonstrează cît de uşor e să te menţii în Liga 1. Cu adversare ca Iaşiul, să tot creşti jucători, că-ţi permiţi să promovezi tinerii fără nici o emoţie.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

Moldovenii au promovat o dată cu Viitorul, însă numai dobrogenii arată că au priceput saltul la un nivel superior. Ai lui Ciobotariu continuă să se mişte ca în divizia a doua şi cu fiecare etapă care trece, creşte distanţa dintre cele două puncte pe care le au ei şi performanţele decente ale tuturor contracandidatelor.

Nicolae Dică, un fotbalist pe care Steaua l-a disponibilizat considerîndu-l prea lent, e motorizat pentru fotbalul din subsolul clasamentului. A dat un gol şi o bară în prima repriză, două momente suficiente ca să arate care-i formaţia mai bună şi unde se duc punctele. Copiii-colegi ai lui au păstrat avantajul mai suferind, mai trăgînd de timp, şi asta e o lecţie!, şi i-au ţinut departe pe ieşeni, peste care deja au 9 puncte!

"Meritam să cîştigăm azi, în mod clar! E bine c-am luat punctele în faţa unei rivale în lupta pentru salvare, că vine un program greu de tot!" (Nicolae Dică, atacant Viitorul)

"Parcursul nu mi se pare fantastic, eu mă aşteptam să fim chiar mai sus în clasament. Mi-e clar că fără Dică pe teren nu ne prea descurcăm" (Gică Hagi, patron Viitorul)

523951-viitorul-csms.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  25 Septembrie 2012, 02:54

Bravo Dica , Felicitari!!!!

forumeer
forumeer  •  25 Septembrie 2012, 02:18

Força Dicanho!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează