FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamovistul Steliano Filip s-a dat în spectacol în club » A petrecut pînă dimineaţa şi a aruncat cu o piatră în paparazzi!

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 19:58

Steliano Filip a fost convocat pentru prima dată la echipa naţională chiar la partida amicală cu Argentina de la mijlocul săptămînii, 0-0, iar acum a apărut informaţia că a petrecut pînă dimineaţa într-un club din Bucureşti.

Fotbalistul a stat în club pînă la 4 dimineaţa, apoi a mers într-un fast-food şi abia la 6 dimineaţa s-a retras la un hotel din Otopeni, anunţă Cancan.

Filip, 19 ani, a fost însoţit în club de portarul lui Dinamo II, Cătălin Samoilă, şi de încă doi prieteni.

Fundaşul stînga dinamovist a fost foarte agresiv în momentul în care a dat nas în nas cu fotoreporterii şi se pare că i-a şi înjurat. De asemenea, Cancan susţine că Filip a aruncat şi cu o piatră spre paparazzi!

VIDEO cu Steliano Filip în club

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
danieldinamos
danieldinamos  •  10 Martie 2014, 18:24

In ceea ce priveste jucatorii cu spritul sa fim seriosi cam majoritatea au mai facut cate un sprit alti mai mult altii mai putin altii si-au distrus carierele altii puteau ajunge si mai sus daca erau mai temperati de ex lupu ,dobrin puteau ajunge mult mult mai sus suntem barbati stim cum e cu spritu stam acu sa ne uitam la un pusti de 19 ani mie nu mi se parea atata de rupt in doua sai lasam sa joace si aci nu ma refer doar la filip ci in general ca se autopedepsesc singuri sunt jucatori enormi care o fac lata cu jurnalisti de la cotiene mari sportive ale europei IN timpul liber dar acolo se face clar distinctia intre timpul liber si cand nui voie de alcool

polistul68
polistul68  •  10 Martie 2014, 14:55
Postat de dash.berlin pe 09 Martie 2014, 23:48

Ei au dat tonul la fenomenul asta.Sa nu-l uitam pe Semeghin.Dar inainte de toate a fost Cornel Vinu :)

Stai ,insitit, ca fiecare echipa are "incarcatorii " ei de frunte....peste tot sunt baieti care beau...dar una e sa bei ascuns, si alta sa iesi din club...mort de beat..asta arata ca pe linga betivi, mai sunt si prosti...din categoria..paduchele care nu iese in frunte, nu se simte paduche cu adevarat.

polistul68
polistul68  •  10 Martie 2014, 14:51
Postat de lord_of_the_drinks pe 10 Martie 2014, 08:40

Corect. Insa astia 3 enumerati de tine bagau sub masa orice fotbalist din ziua de azi, sa fim seriosi. Dobrin radea cate o sticla de votca pe ora, Dumitrache... no comment, iar de Dinu - Vinu' ce sa mai pomenim. Omul chiar are si colectie de vinuri scumpe acasa. Insa pe vremea aia nu existau paparazzi care sa-i urmareasca pas cu pas. ;)

Da prietene, ai dreptate..doar ca astia, si in special Dinu, stiau sa bea...adica nu beau inaitne de meci, si se duceau undeva mai discret, nu sa-i vada toata lumea...astia ba se duc unde e cea mia mare aglomeratie, ba iau fete ieftine, care i filmeaza si i dau in git pt 200 de coco....si astia pe care i-ai pomenit, astia si jucau....

Vezi toate comentariile (73)
Comentează