FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - BOTOŞANI 1-2

VIDEO După 271 de zile! » Penalizată de arbitru, Braşovul a pierdut acasă după aproape 10 luni, 1-2 cu Botoşani

Hadnagy (în roșu) a înscris în poarta fostei sale echipei, al 15-lea lui gol în prima ligă // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)
Hadnagy (în roșu) a înscris în poarta fostei sale echipei, al 15-lea lui gol în prima ligă // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 22:12

Braşovenii au pierdut aseară primul meci acasă din noiembrie 2012 după ce arbitrul Adrian Cojocaru i-a penalizat cu un penalty inexistent.

Degringolada de la Braşov continuă, iar Adrian Szabo nu găseşte nici o portiţă de salvare. Cu doar două puncte după patru etape, braşovenii au fost făcuţi din nou şah-mat, de data asta de surpriza FC Botoşani.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Startul le-a aparţinut gazdelor, dar Curileac a făcut minuni la ocaziile lui Diogo Santos (13) şi Tătar (19). Cu ajutorul arbitrului Adrian Cojocaru, Vaşvari a deschis scorul după un penalty dictat uşor la duelul dintre Machado şi Hadnagy (42).

La reluare, braşovenii au fost din nou făcuţi KO, de data asta de fostul lor coechipier Attila Hadnagy. Croitoru a centrat de pe dreapta, iar atacantul de 32 de ani a marcat cu o lovitură de cap (56).

Din respect pentru echipa la care a jucat cinci sezoane acesta nu s-a bucurat, dar le-a asigurat braşovenilor un start de sezon dezastruos. Golul de onoare a venit tîrziu, prin Bruno Madeira (79) care a profitat de neatenţia fundaşilor botoşăneni.

"Demonstrăm că merităm să fim în Liga 1, avem 4 etape fără înfrîngere. Norocul nostru a fost portarul care ne-a salvat la începutul meciului" (Cristian Popovici, antrenor FC Botoşani)

"Situaţia devine îngrijorătoare! Nu reuşim să înscriem şi asta mă deranjează. Este prima mea înfrîngere pe teren propriu şi este un moment foarte greu pentru mine" (Adrian Szabo, antrenor FC Braşov)

582123-brasov-botosani-1-2.jpg

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
spike92
spike92  •  10 August 2013, 15:34
Postat de andrei_129 pe 10 August 2013, 10:08

cine e dark huligan? exista asa ceva?

Galeria Botosaniului se numeste DarkHooligans :-))

inexistentus
inexistentus  •  10 August 2013, 15:06

Penalizata ? Incorect spus. Iertata de fapt la finalul meciului cand Paun golanul brasovean trebuia avertizat cu cel putin un cartonas rosu !

l1u2i3s4
l1u2i3s4  •  10 August 2013, 14:47

Numai sa acuzati arbitrajul stiti. Eu sunt din judetul Brasov, mai precis din Sacele, care e foarte aproape de Brasov. Am urmarit evolutia Brasovului in debutu asta de sezon si se pare ca nu arbitrajul este o problema, ci jocul stegarilor, FC Brasov, sa nu uitam, a remizat cu Sageata Navodari 1-1 si cu Petrolul 0-0 (aici Contra a sacrificat puncte din campionat sa aduca victoria la Arnhem), deci o evolutie foarte slaba. Asa si eu pot sa acuz arbitrajul oricand. Nu e o scuza plauzibila. Botosaniul a jucat bine.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează