FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - ASTRA 1-4

VIDEO E finita la commedia! » Liceenii gazdelor s-au descurcat onorabil şi contra vicecampioanei. FC Vaslui şi-a luat adio de la prima ligă

Takayuki n-a avut mari dificultăți în a-și bloca adversarii, motiv pentru care a urcat și în atac și a marcat o dată // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui) +1   FOTO
Takayuki n-a avut mari dificultăți în a-și bloca adversarii, motiv pentru care a urcat și în atac și a marcat o dată // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)

Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 22:29

Bătaia de joc de la Vaslui s-a sfîrşit oficial aseară. Rămîn salariile neplătite de aproape un an de zile şi impresia unei farse puse la cale de un regizor prost.

Fondat în 2002, actualul club FC Vaslui a crescut mai ceva decît voinicul din poveste. În numai 3 ani a urcat în Liga 1, în alţi 2-3 a devenit adevăratul El Dorado al primei divizii. Poate doar CFR Cluj, în vremurile bune, să fi rivalizat cu gruparea galben-verde.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Din vacile şi din porumbul lui Porumboiu se plăteau salarii anuale de multe sute de mii de euro, iar Hizo a încasat într-un singur sezon aproape un milion de euro. Şi toate astea într-un oraş care e, conform statisticilor oficiale, polul sărăciei din Uniunea Europeană!

Teatrul vasluian cu accente burleşti a dat ieri ultima reprezentaţie. Iar în locul milionarilor Wesley, Adailton, N'Doye, Sînmărtean sau Celeban au dus tava nişte copii speriaţi şi ei de rolurile de primadone pe care ar trebui să le interpreteze.

Echipa lui Florin Bularda, nici o legătură cu Lucia Sturdza Bulandra!, a semănat în aceste ultime etape cu trupele de minori cu care Hitler încerca pe final de Al Doilea Război Mondial să ţină piept Armatei Roşii.

În aceste condiţii, chiar şi rezervele Astrei au făcut spectacol, iar scorul rezonabil cu care au pierdut moldovenii a stîrnit aplauzele puţinilor spectatori ce au ţinut să asiste la partidă. Foarte probabil, ultima în "A" pentru galben-verzi pentru multă vreme de acum încolo!

"La 15 ani, am trăit o experienţă minunată în Liga 1. Sper să fi făcut o figură frumoasă şi să mai joc alături de marii fotbalişti din România. Nu pot să spun cîţi bani am cîştigat la Vaslui, nesemnificativ, oricum" (Rareş Lazăr, mijlocaş FC Vaslui)

"Nu ştiu ce se va întîmpla cu Vasluiul, eu tot mai sper ca domnul Porumboiu să salveze acest club. Dacă nu, mi-aş dori să mai joc, tot în Liga 1" (Mike Temwanjera, atacant FC Vaslui)

"Am terminat frumos cel mai bun sezon din istoria Astrei. Îmi doresc să completăm această performanţă cu cîştigarea Cupei României" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

617889-fc-vaslui-astra-1-4.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
haxor
haxor  •  23 Mai 2014, 16:01
Postat de adra pe 20 Mai 2014, 11:25

''regizorul prost'' e tatal regizorului bun ... i-a intrat in conturile firmelor sale 12 milioane de euro in ultimii doi ani( a si recunoscut la tv), plus banii negrii din ultimii 10 ani din transferuri,din contractele cu primaria si consiliul judetean ... si a zbughit-o ...''porumbica cel destept ''....

Acum asteptam cu nerabdare sa vedem pe care-i mai F*** Porumboiu, pentru ca lista e lunga de astia cu c**u intors si pantalonii pe vine ca sa vina asta sa le-o traga, cum ar fi Poli Iasi, Rapid, Dinamo, etc...tara de barfitori si lingai! :-)))

haxor
haxor  •  23 Mai 2014, 15:56
Postat de ertyuiop pe 20 Mai 2014, 18:00

Vaslui s-a nascut pe spatele Victoriei Galati, a avut un presedinte extraordinar Marius Stan insa un patron EXECRABIL.......a cules exact roadele care le-a sadit si a primit o palma formidabila de la presedintele pe care l-a dat afara si care cu un buget infim a cucerit un titlu neastepatat, neprogramat! Domnul l-a rasplatit pe Stiuletoiu, gura sp u r c a ta dupa fapta....pacat de jucatorii si fanii vasluieni!

bai, voi galatenii trebuie sa stati cu capul in pamant! Mergi si comenteaza pe pagina ta cu infractorii de la Galati controlati de justitie ptr dare de mita! :-))

gentlegiant
gentlegiant  •  20 Mai 2014, 23:26

Porumboiu - complexatul fotbalului romanesc - imi amintesc cum vorbea cind si-a tras singur teapa cu Lopez Caro. Cauta sa fie inteles ce naspa e spaniolul, desi in subtext recunostea singur cit e de prost. Si asta e un exemplu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează