FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BISTRIŢA 3-1

VIDEO Efectul Mulţescu » Gaz Metan a început anul cu o victorie facilă sub comanda noului antrenor

Dubla lui Thaer Bawab a asigurat victoria medieşenilor.
Dubla lui Thaer Bawab a asigurat victoria medieşenilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 22:20

Medieşenii se îndepărtează încet de zona fierbinte a retrogradării, în timp ce bistriţenii se afundă tot mai mult spre liga secundă.

Liga 1 s-a reluat aseară cu un meci în subsolul clasamentului. Gaz Metan Mediaş a schimbat antrenorul în această iarnă, pentru prima dată în ultimii 6 ani, dar a păstrat nucleul de jucători, cu mici excepţii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

De cealaltă parte, "lanterna roşie", Gloria Bistriţa, echipă intrată în insolvenţă, încearcă imposibilul tot cu Nae Manea pe bancă, dar cu un lot format în mare parte din jucători veniţi din ligiile inferioare.

Medieşenii au dictat ritmul partidei, dar au avut nevoie de o fază fixă pentru a deschide scorul. Ciprian Petre a centrat din lovitură liberă, Frăsinescu a deviat pentru Llullaku, care a trimis cu capul la colţul lung (31). Bucuria gazdelor a durat doar 3 minute, pentru că debutantul Antonache s-a distrat cu Frăsinescu şi Markovici şi l-a executat pe Pleşca cu un şut la colţul lung.

Golul lui Bawab din prelungirile primei reprize a cîntărit enorm în economia partidei. Reuşita iordanianului le-a turnat plumb în ghete bistriţenilor, incapabili să revină în partea secundă. Medieşenii au mai punctat o dată, prin acelaşi Bawab (60), oferindu-i un debut fericit lui Gigi Mulţescu la Gaz Metan.

560541-gaz-metan-bistrita-3-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexxmr
alexxmr  •  23 Februarie 2013, 10:32

Felicitari lui Multescu pt rezultat ..a demonstrat ca este un antrenor de valoare . Sper sa stea cat mai mult pe banca Gazului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close