FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - OŢELUL 3-1

VIDEO End of story » Oţelul se îndreaptă spre B, la doar trei ani de cînd a cucerit titlul de campioană: 1-3 cu Botoşani

Fulop a marcat 4 goluri în 2014
Fulop a marcat 4 goluri în 2014

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 00:30

La trei ani de la singurul titlu din istorie, Oţelul e pe loc retrogradabil şi a confirmat criza teribilă la Botoşani, unde a jucat dezastruos.

Oţelul era disperată să ia punctele, Botoşaniul nu avea neapărat nevoie de ele. Meciul s-a jucat ca şi cum nimeni nu le-a zis jucătorilor care e situaţia din clasament. Pe teren, gazdele nou-promovate au arătat motivate, cu chef de fotbal şi cu talent, iar fosta campioană, plictisită şi chinuită de probleme şi de nişte jucători cu valoare mai mult bănuită decît demonstrată.

Video: Vezi AICI fazele meciului!

Goicoechea, Prestia, Cooper, Tudorie şi restul fotbaliştilor "interesanţi" ai Galaţiului nu au făcut nici un gest ca să ridice Oţelul deasupra liniei retrogradării, linia-concluzie a evenimentelor ciudate prin care a trecut echipa după ce a devenit campioană. Botoşani şi-a securizat locul decent, surprinzător de bun, din prima jumătate a clasamentului graţie încă unei prestaţii a cuplului "efervescent" Fulop-Vaşvari.

Primul a scos două penalty-uri şi a dat un gol, al doilea a marcat o dată şi au contribuit la seria formidabilă, şase victorii la rînd acasă în campionat, nici un punct pierdut la Botoşani în 2014. Cu jucători de care nimeni nu auzise înaintea sezonului. Uneori, în fotbalul românesc ţi-e mai bine cîtă vreme nu te ştie nimeni. Oţelul a trăit aşa ceva: clubul şi-a dus viaţa liniştit şi mediocru 47 de ani şi a ajuns aproape de dezastru tocmai cînd a dat peste bani şi Liga Campionilor!

"Şapte goluri, cîte am dat pînă acum, nu-s deloc puţine pentru un mijlocaş defensiv. Mă bucur că m-a remarcat Reghecampf, sper să fac şi eu pasul către o echipă mai bună" (Vaşvari, mijlocaş Botoşani)

" Astafei şi Sîrghi au depus actele ca să devină liberi şi Botoşani a contestat înaintea meciului dreptul de joc al celor doi. A fost un demers ciudat, din moment ce ei încă mai sînt jucătorii Oţelului. Să nu ne creadă nimeni fraieri! Poate se vrea retrogradarea Oţelului!" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

"Braşov-Dinamo a fost o partidă ciudată, exagerat de lejeră. Să nu se simtă nimeni jignit, dar din experienţa pe care am dobîndit-o în fotbal cred că pot şi eu să comentez despre un meci" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

"Am dominat majoritatea meciurilor, chiar dacă nu le-am cîştigat. OK, nu e cazul acestuia de la Botoşani. Dar am jucat bine în aproape toate partidele, merităm să rămînem în Liga 1. Meciul cu Timişoara e crucial!" (Ewald Lienen, antrenor Oţelul)

"Narcis mă ştie. Dacă eu nu-s garantul că Braşov-Dinamo a fost un meci corect, ce să mai zic...E opinia lui. Cît am fost eu la Dinamo nu am participat la aşa ceva! Dacă s-a făcut vreodată, eu n-am ştiut" (Ionel Dănciulescu, director Dinamo)

615762-botosani-otelul-3-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ertyuiop
ertyuiop  •  05 Mai 2014, 19:43

niste nemernici ....i-au vandalizat masina lui Astafei!

redangel
redangel  •  05 Mai 2014, 19:07
Postat de dora pe 05 Mai 2014, 09:21

Ce magari astia de la Botosani care inainte de meci ii dadeau accidentati pe Hadnagy si pe Stojkov...cit despre otelari, era nevoie - de ceva vreme - un soc la echipa...dar nimeni nu mai are drept sa ia vreo decizie acolo.

de ce ne faci magari? otelul trebuia sa marce 4 si castigau sau cum trebuia sa stam capra? asa a castigat otelul campionatul!

ertyuiop
ertyuiop  •  05 Mai 2014, 18:25

nu a jucat dezastruos a avut momente cu greseli teribile individuale.....toate cele 3 goluri au fost gafe imense, daca exista sansa si reduceau scorul la 2-0 punctele se jucau in continuare

Vezi toate comentariile (14)
Comentează