FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Adrian Ropotan, despre urmările incredibile ale episodului „Steaua e numai una”: „Pulhac a pățit-o! L-au fugărit pe stradă” + momentul l-a urmărit și în Rusia!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 15:59

Adrian Ropotan, 33 de ani, a povestit azi, la GSP Live, momentele complicate pe care le-a trăit la Dinamo în 2008, după ce fanii au aflat că el, Gabi Torje și Cristi Pulhac au cântat celebra manea „Steaua e numai una”. 

„O să-mi rămână eticheta asta. Reacțiile suporterilor au fost foarte dure. Sufeream, dar nu puteam să schimbăm nimic. A fost o glumă, am cântat mai multe piese. Unii nici nu mai puteau să cânte, erau muți. Fiind în casa unui coleg, nu puteai să te aștepți că această chestie va apărea pe undeva. 

Nimeni nu se aștepta la asta, noi fiind dinamoviști crescuți de Dinamo. Totuși, eram dinamoviști și am dat tot pentru echipa asta!. Lumea s-a supărat pe noi, am și plătit pentru asta. Unii au fost înjurați, alții au fost fugăriți pe stradă. Pulhac a pățit-o. M-a sunat și am venit repede să aplanăm situația.  

Clubul ne-a amendat, a fost o amendă usturătoare pe care am simțit-o foarte bine pentru că nu aveam un contract foarte mare”, a spus Ropotan, la GSP Live. 

Și rușii știau!

Fostul mijlocaș al lui Dinamo a mai spus că, în momentul în care a semnat cu Dinamo Moscova, a fost avertizat să nu repete episodul bahic la care a fost protagonist la București. 

„A fost o întâmplare haioasă. După ce am semnat cu Dinamo Moscova, erau foarte mulți suporteri în sală. Mi-au făcut cadou un CD și mi-au spus să nu cânt un alt imn decât cel al lui Dinamo Moscova. Și ei știau de episodul din România, inclusiv acum mai am acasă acel CD”.

Dezmăț după înfrângerea de la Brașov

Adrian Ropotan, Cristi Pulhac și Gabi Torje au fost protagonişti într-un episod celebru din 2008, când evoluau la Dinamo. După o înfrîngere cu FC Braşov, 0-2, aceștia au fost filmaţi petrecând cu muzică şi băutură. Ceea ce a declanşat un mare scandal la vremea respectivă a fost faptul că, la un moment dat, aceştia au început să cânte o manea cu refrenul „Steaua e numai una”!

Vezi și: 

VIDEO Adrian Ropotan, dezvăluiri dintr-o carieră cu lumini și umbre: „Acolo am avut cel mai mare salariu” » Comparația făcută cu Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mosvasile
mosvasile  •  26 Septembrie 2019, 14:36

Minciuni GSP-iste!Cel care se agita de zor si canta, era libidinosul ala de Pulhac, dar Ropotan era...manga si dormea in fund!Torje-care implinea 19 ani-era ocupat sa umple masa cu gustari si cu pahare de vin -adus de la el din Banat !Iar maneaua aia infecta, o pusesera niste gagici - initial ca o gluma,dar cand au vazut ca Pulhac"stie de gluma", au vandut poanta la dusmani!Ce era sa faca sarbatoritul Torje?Sa le scoata in suturi afara?

alexyulyan
alexyulyan  •  26 Septembrie 2019, 13:29
Postat de lionking100 pe 25 Septembrie 2019, 23:38

care Steaua? lupeni sa rosie belgrad? sunt 26 de echipe cu numele Steaua in Romania. nu poti interzice cuvantul Steaua.

Steaua Bucuresti evident

paparazzi
paparazzi  •  26 Septembrie 2019, 10:38
Postat de steaua.inseamna.csa pe 25 Septembrie 2019, 23:31

”Vreau sa fac o clarificare. S-a vorbit în aceste zile despre o posibilă împăcare între Steaua și FC Fcsb. Așa ceva nu va avea loc niciodată. Nu poate avea loc. Fotbal Club Fcsb are de plătit despăgubiri în valoare de 165.718.395 lei (aproximativ 35 milioane euro), pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua. În aceste condiții, nu înțeleg de ce unii mai vorbesc despre împăcări. Să vorbească după ce această sumă este depusă de către FC Fcsb în contul Stelei. Mai mult, înainte ca acești oameni să vorbească despre împăcări, ar trebui să se informeze în ceea ce privește istoricul relațiilor dintre clubul Steaua București și Fotbal Club Fcsb. Dacă o vor face, vor vedea că că FC Fcsb a dat de foarte multe ori dovadă de rea credință, nefiind un partener de afaceri de încredere. Date fiind acestea, e imposibil ca între Steaua București și FC Fcsb să mai existe vreodată înțelegeri. Nici în ceea ce privește marca Steaua, nici în ceea ce privește palmaresul sau numele Stelei și nici în ceea ce privește viitorul stadion Steaua, pe care vă asigur că Fotbal Club Fcsb nu va juca niciodată. Ca măcar să poată să se gândească să facă o ofertă de închiriere a noului stadion, aceștia trebuie întâi să plătească integral prejudiciul provocat prin utilizarea ilegală a mărcii Steaua. Dacă cumva s-a înțeles greșit până acum, vă explic din nou: Nu vor mai exista vreodată înțelegeri între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Fotbal Club Fcsb.”

....gresit!!! Nu are de plata 35 milioane€, CSA vrea despagubiri...nu zice nimeni ca dorintele generalilor = lege!!! Si nu ne spune de justitie si hotarari judecatoresti in ROMANIA...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează