GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMINTIRI

GSP LIVE // VIDEO Adrian Ropotan, dezvăluiri dintr-o carieră cu lumini și umbre: „Acolo am avut cel mai mare salariu” » Comparația făcută cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 09:00

Adrian Ropotan, 33 de ani, a vorbit astăzi, la emisiunea GSP Live, moderată de Victor Vrînceanu, despre cele mai importante momente ale carierei sale. 

Mijlocașul a dezvăluit că aventura de la Dinamo Moscova, unde a jucat între 2009 și 2012, a reprezentat cea mai înfloritoare perioadă a carierei sale, din punct de vedere financiar.  

La Dinamo Moscova am avut cel mai mare salariu. Aș fi vrut să zic Dinamo București, dar...(râde). Am câștigat destul de mult, mult peste 500.000 de euro pe an. În perioada în care jucam la Dinamo București, erau salarii asemănătoare. Lobonț, Zicu sau Julio Cesar, care venise de la Real Madrid, aveau salarii mari”, a rememorat Ropotan, la GSP Live.   

În prezent fără echipă (s-a despărțit de Concordia Chiajna în această vară), Adrian Ropotan a evoluat de-a lungul carierei pentru Dinamo II, Dinamo, Dinamo Moscova, Tom Tomsk, Volga Novgorod, Gabala, Petrolul, Pandurii, Hatta Club și Concordia Chiajna. În tricoul lui Dinamo, Ropotan a cucerit titlul în 2007, ultimul an în care „câinii” au devenit campioni. 

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Adrian Ropotan, confesiune sinceră în studioul GSP Live: „Sufăr s-o văd pe Dinamo așa. Nu mai există dăruire!” » De ce ar vrea să revină în „Ștefan cel Mare” 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  26 Septembrie 2019, 19:16

L-am vazut si pe Ionut Rada,in apararea celor de la Sanatatea Cluj Napoca-in meciul de cupa cu Viitorul!In schimb Cosmin Matei,jalnic!

676027655831919
Mihai Şomănescu  •  26 Septembrie 2019, 11:47

Ce intrebari *** si total nepotrivite. cum am ajuns pe siteul asta ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdany8
bogdany8  •  26 Septembrie 2019, 00:20

N ar strica sa l aducem pe Ropotan, e peste MARUTA-RAUTA ala sau Mrzljak nume de extraterestru

Vezi toate comentariile (3)
Comentează