FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV „Becali e devorator de tineri” » Cum rezistă Moruțan presiunii la FCSB: „I-am făcut foarte multe teste”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 12:17

Leo Grozavu, fostul antrenor al lui Olimpiu Moruțan (20 de ani) la FC Botoșani, a vorbit la GSP Live despre mijlocașul care a intrat într-un con de umbră la FCSB. Tehnicianul dă asigurări că tânărul fotbalist poate trece foarte bine peste momentele grele din carieră.


„Frustrant pentru mine e că fotbalul românesc nu știe să aibă grijă de astfel de jucători. Mie-mi place să lucrez cu jucătorii tineri, să le împărtășesc tot felul de evenimente, de fapte, care să-i ajute. El joacă la o echipă titrată și e dificil. Așa e, finanțatorul de la FCSB e devorator de tineri. La Steaua nu e ușor să joci, să te impui. Sunt jucători cu mai multă experiență care nu se impun. Degeaba ești bun la Craiova sau Timișoara, că atunci când ajungi în București dai peste cei mai buni.

Moruțan e un tip care trece destul de ușor peste momentele grele. Eu i-am făcut foarte multe teste. Am vrut să văd dacă rezistă la presiune, inclusiv la modul la care am vorbit eu cu el. Îl treceam prin fel și fel de stări să văd dacă face față.

E un băiat sensibil care poate trece peste astfel de momente. E un tip destul de tare și mie mi-a demonstrat chiar și cu acea ratare de la U19, când a luat cartonaș roșu. Toată lumea l-a lovit din toate direcțiile, dar el s-a ridicat. E nevoie de mai mult sprijin, trebuie să se călească și să demonstreze pe teren că e un jucător care are calitate”, a declarat Leo Grozavu la GSP Live.

Din cauza evoluțiilor neconvingătoare, Moruțan n-a fost luat în lotul naționalei U21 pentru Campionatul European de anul acesta.

27 de meciuri a jucat Moruțan pentru FCSB în acest sezon de Liga 1, reușind și două goluri

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Leo Grozavu, despre scandalul de la Petrolul: „Și-au jignit colegii! Au fost niște discuții neprincipiale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gido
gido  •  11 Iunie 2019, 17:56

morutan: daca vine hagi mititelu', eu ce fac , nea jijel?

observator_federal
observator_federal  •  11 Iunie 2019, 14:34

Cică ”Degeaba ești bun la Craiova sau Timișoara, că atunci când ajungi în București dai peste cei mai buni.” Păi de la Craiova nu o să mai vină fotbaliști la București, pentru că Fcsb și Dinamo nu au bani să cumpere jucători din categoria - să-l citez pe Grozavu - ”bun la Craiova”...

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  11 Iunie 2019, 12:39

Pai daca a rezistat cu Leo Grozavu, Morutan e pregatit sa reziste la orice. Se stie ca Leo Grozavu e un dur, ia la bataie jucatorii cand se enerveaza. Gigi e finut, el doar critica la tv.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează