FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Marius Croitoru dă „reject” tentației de a lucra cu Becali: „Nu vreau să-mi pierd independența”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 13:27

În direct la GSP Live, Marius Croitoru - antrenorul revelației FC Botoșani - a declarat că nu este pregătit să vină la București și să asculte ordinele lui George Becali, în cazul în care FCSB l-ar oferta.

Croitoru este primul antrenor al lui FC Botoșani care o învinge pe FCSB. Până luni, echipa patronată de Valeriu Iftime pierduse 11 din cele 13 partide directe disputate împotriva formației amicului lui Iftime, George Becali.

După victoria de la Pitești, Croitoru a fost întrebat, în direct la GSP Live, dacă e pregătit pentru o ofertă din partea clubului lui Becali. Răspunsul lui a fost unul surprinzător:

VEZI AICI CE A SPUS CROITORU LA GSP LIVE DESPRE COLABORAREA CU BECALI

 

“Nu. Deocamdată sunt în formare și nu cred că am destulă experință să gestionez o relație cu domnul Gigi. Aici, beneficiez de toată libertatea și de toată puterea în vederea formării lotului, antrenamentelor și alcătuirea echipei și nu vreau să schimb asta pe viitor”.

  • Reporter: Nu vrei să renunți la independența ta?
  • Croitoru: Nu! Pentru asta am muncit, pentru asta muncesc. Ce am în cap vreau să pun în practică. Nu vreau să schimb nimic din asta.

22 de meciuria jucat Marius Croitoru pentru echipa patronată de George Becali, între 2006 și 2008. Croitoru a jucat și pentru echipa a doua, în Liga 3, marcând două goluri în 7 meciuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Iulie 2019, 05:21

Ai grija, Croitorule, sa nu cazi de pe acest iluzoriu "cal alb"!

minell73
minell73  •  30 Iulie 2019, 17:47

Doar murăturile acceptă să meargă la fc fcsb. Aici intră in ecuaţie și jucătorii,nu doar antrenorii.

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iulie 2019, 15:49

Corect, un om normal nu ar merge la o echipă fară stadion, suporteri, palmares,identitate.... Ce sa antrenezi? Ăla se chamă DJ, ăla care pune muzică la manelişti....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează