FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV // Cum și-a cucerit Costel Enache jucătorii: „Este un dascăl foarte bun”

Costel Enache - Astra Giurgiu
Costel Enache - Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 15:14

Mihai Butean (22 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit, printre altele, despre antrenorul lui de la Astra Giurgiu, Costel Enache (46 de ani).

 

 

Tânărul fotbalist a dat din casă și a spus că a fost cucerit de felul în care Costel Enache știe să își țină jucătorii uniți.

„Are simțul de a vorbi cu jucătorii și de a-i ține aproape de el. Știe să țină grupul unit. Asta cred că este calitatea lui principală. Este un dascăl foarte bun, în primul rând”, a spus Mihai Butean la GSP LIVE.

Costel Enache este antrenorul Astrei Giurgiu din noiembrie 2018, moment în care l-a înlocuit pe Gheorghe Mulțescu și i-a lăsat locul la Botoșani lui Liviu Ciobotariu.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV // A simțit că a jucat în meciuri trucate! Mihai Butean: „Au speculat că se pot face mulți bani”

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează