FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIȘOARA - DINAMO 1-1

VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa face lumină în controversatul meci Poli - Dinamo 1-1: „L-am înjurat întruna, i-a fost frică de mine”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 14:19

Dan Alexa, antrenorul Astrei, îi oferă un răspuns dur fostului arbitru Cristi Balaj, cel care a declarat în repetate rânduri că partida Poli Timișoara - Dinamo 1-1, din martie 2007, cea în care bănățenii au folosit o echipă cu numeroși juniori, a fost aranjată și că Alexa ar fi vrut să ia intenționat un cartonaș roșu.

// VIDEO cu răspunsul lui Dan Alexa pentru Cristi Balaj

Of-ul mare al lui Cristi Balaj e că am fost singurul care l-a înjurat întruna, timp de 1 minut. I-a fost frică să mă elimine. L-am înjurat, l-am spart, iar el a rămas cu frustrarea.

Vorbește de corectitudine, dar de ce nu cere scuze pentru finala Cupei  din 2009? (n.r- Poli Timișoara - CFR Cluj 0-3). Să ceară scuze, ne spunea pe teren fel și fel de lucruri. Era aroganță pură! E printre cei mai buni arbitri, dar era foarte ranchiunos și răutăcios”, a spus Dan Alexa, la GSP Live. 

Dan Alexa, atac la Becali, după scandalul cu Anamaria Prodan: „Lătrăii care vorbesc sunt patetici. Noi dăm lecții de viață tuturor milogilor de bărbaţi care fac circ la televizor”

caseta

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV / Alexa, despre relațiile lui de rudenie cu personaje temute din lumea interlopă: „Nu mă lepăd de ei. Îmi sunt foarte dragi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
138672209828437
Gelu Oanca  •  22 Iulie 2019, 10:26

Alexa un adevarat barbat ,la injurat pe Balaj continu si Balaj tremura tot. Acest barbat care injura a primit un croseu de la o papitoanca ,si a fost facut de ras in tot fotbalul Romanesc.

whiteredarad
whiteredarad  •  21 Iulie 2019, 23:59

Aradean fiind , am fost la Targu Jiu la Finala Cupei CFR- Poli Timisoara, ca suporter al aradeanului Panin) si am tinut cu..clujenii. dar, pot depune marturie ca, la acel meci arbitrul Cristian Balaj a fost "trup si suflet" cu CFR si cu ...FRF ( M Sandu era "in razboi" cu Marian Iancu). Practic le-a dat Cupa clujenilor...! Nu am vazut in viata mea un arbitru care nu a observat ca in teren erau 3 ( trei) suporteri de la Poli ( in semn de protest),...ba unul a ajuns , stupid...in ocazie de gol. La acel meci Balaj a fost penibil, a tinut cu CFR, a eliminat, a dat galbene...doar intr-o parte. Dupa un asemenea arbitraj, dupa meci au fost arestati vreo 200 de suporteri Poli. printre care si unul care venise cu mine, dar nu era timisorean, nu facuse nimic. Sa ma lase Balaj, daca avea valoare ( e valabil si pentru Tudor) arbitrau si in Europa. Sa nu se mai dea "dreptatea intruchipata" ...ca nu este !

demolarii
demolarii  •  21 Iulie 2019, 16:50

E un adevărat bărbat. A înjurat 1 minut într-una. Păcat ca acest talent nu l-a ajutat 2 ani mai târziu, în finala cu CFR......Apropo , echipă lui Iancu era o echipă de păpușari, care jucau orice numai fotbal nu.....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează