FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Dan Alexa, atac la Becali, după scandalul cu Anamaria Prodan: „Lătrăii care vorbesc sunt patetici. Noi dăm lecții de viață tuturor milogilor de bărbaţi care fac circ la televizor”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 11:56

Dan Alexa (39 de ani) a oferit prima declarație după pumnul primit în figură de la Anamaria Prodan, la finalul meciului dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2. 

„Vreau să precizez următoarele aspecte. Sunt un bărbat divorţat, adică liber. Ca orice bărbat liber îmi permit să ies cu diverse domnişoare pentru o zi, două sau pentru o noapte. Sunt un bărbat asumat de fel.

Am 2 fetiţe minunate care sunt universul meu şi nu aş vrea să le dezamăgesc vreodată în viaţa mea. Pentru ele trăiesc. Pentru ele şi pentru fotbal. Educaţia pe care am primit-o eu de la mama şi familia mea spune aşa - «un bărbat adevărat ocroteşte şi apăra o femeie. Are grija de ea. Nu ridica mâna la o femeie nici dacă moare. Femeia este făcută sa fie respectata şi iubită»”, a declarat Dan Alexa pentru Prosport.

Antrenorul a sărit și la gâtul celor care au criticat gestul impresarei, printre care și Gigi Becali care a spus că dacă era în locul lui Alexa ar fi tuns-o pe Anamaria: „Lătrăii care vorbesc pe la televizor sau prin ziare sunt patetici. Jenanţi. Cei ce se dau în spectacol şi fac declaraţii de genul «Alexa este femeie fiindcă nu a fost în stare să o bată pe Anamaria Prodan» sunt jena definiţiei de bărbat!

Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilăresc. Anamaria Prodan nu este bărbat. Este femeie. Femeile reacţionează haotic, reacţionează la impuls. [...] Am clarificat şi acest subiect şi am predat o lecţie de viaţă şi educaţie tuturor bărbaţilor din România”.

Și Cornel Dinu a avut o reacție ironică după acest incident. (Detalii AICI)

VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa face lumină în controversatul meci Poli - Dinamo 1-1: „L-am înjurat întruna, i-a fost frică de mine”

„Relaţia mea cu managerul şi prietena mea de suflet Anamaria Prodan este şi mai puternică. Noi construim amândoi - de azi înainte - şi mai vertiginos... Noi le dăm lecţii de viaţă, de asumare, de sinceritate tuturor milogilor de bărbaţi care fac circ la televizor şi în ziare şi acasă stau sub pat de frica nevestelor sau a iubitelor” Dan Alexa

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

CITEȘTE ȘI:

Petrescu, reacție FABULOASĂ când a auzit despre incidentul dintre Anamaria și Alexa

Cu cine a plecat Dan Alexa după ce a fost bătut de Anamaria Prodan » Bruneta l-a așteptat la stadion

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (102)
118381925837836
Maria Günther  •  23 Iulie 2019, 01:22

"lecții de viață"… Mă, chiar așa sânteți de A-plecați??? ?... are și ăsta mintea pe bigudiuri pusă ca și Tussi pe vremea când își purta țanțoșă *** care nu-i mai încăpeau în doxă ... este logic... după anturajul care i-a direcționat în fălci pumnu și probabil că încă nu și-a revenit de la hurducăiala provacată, altfel, ar mai „savura“ momentul și-ar ține clapa închisă mai departe! De altfel, pare că a mai încasat ceva, sau mă înșel, nu văd eu bine? … În boxă, deh, este înghesuială, care mai pe care de se mai dau și în stambă când scapă pumnu de nici nu-l vezi de unde vine. ***… =… trezească. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  22 Iulie 2019, 09:08

Eu credeam ca doar Prodanca e plecata cu pluta, dar si Alexa pare cam dus. " ... Noi construim amândoi - de azi înainte - şi mai vertiginos ... " Vezi ca de vertiginos ce construiesti ai ramas si fara echipa. "Noi le dăm lecţii de viaţă, de asumare, de sinceritate tuturor milogilor de bărbaţi ..." Asa este: lectii de cum sa NU faci in viata. Cat despre sinceritate, mai vedem - parca ati fi copii, pe bune - simulati mai ceva ca Tanase.

2559464800730275
Razvan Ghita  •  22 Iulie 2019, 08:49

FEMEIA ACEEA AR TREBUI TRASA LA RASPUNDERE IN FATA LEGII. NU AI VOIE SA ATINGI CU MANA UN OM DACA NU TI SE PERMITE. DAR SA LOVESTI CU PUMNUL... TREBUIE SA VORBESC UN PIC MAI COLORAT IN CAZ CA VEDE MESAJUL SA PRICEAPA=IA ASCULTA ***ASA TE-A INVATAT MAMA TA? ADICA SA FII GOLANCA,*** PRIN CATE DIVORTURI MAI TREBUIE SA TRECI? NU ITI AJUNGE CATE TAMPENII SI CAT RAU FACI? PACAT CA E PREA DOMN BAIATUL ACELA. TREBUIA SA TE TOACE IN PICIOARE PARVENITO. IMPRESARA DE FOTBAL?SI DE UNDE CHESTIA AIA CU SEXY IMPRESARA? FEMEIE ESTI BANALA PUR SI SIMPLU. TI S-A APLICAT TITULATURA FIINDCA AI BANI NU DE ALTCEVA. NU M-AS UITA NICI CU SPATELE LA EA.INTRE TINE SI UN KG DE CARTOFI PREFER CARTOFII.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează