FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa, la momentul adevărului » Ce spune de relația cu Anamaria Prodan: „E foarte implicată, vede în mine un potențial mare”

Dan Alexa și Anamaria Prodan
Dan Alexa și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 11:52

Invitat la emisiunea GSP Live, Dan Alexa, 39 de ani, antrenorul Dunării Călărași, a dorit să pună capăt speculațiilor privind o posibilă relație amoroasă pe care ar avea-o cu agentul Anamaria Prodan, 46 de ani. 

„La început, mă distra acest lucru. M-a deranjat când l-am auzit pe Ionel Ganea vorbind public despre asta. Eu am o relație excepțională cu Ana, m-a ajutat foarte mult. Dacă vreau un jucător, Ana rezolvă lucrurile. Dacă nu putem să-l plătim o lună, Ana vorbea cu respectivul. E foarte implicată. Probabil ea vede în mine un potențial foarte mare. 

Mă deranjează acum discuțiile acestea pentru că urăsc să apar în cancanuri”, a spus Alexa. 

Vezi și: EXCLUSIV Cum comentează Anamaria Prodan informațiile că s-ar fi despărțit de Reghe și ar fi cu Dan Alexa: „O să anunț în gura mare: «Nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!». Asta sunt eu!”

„Imaturitatea îi face pe jucători să divorțeze”

Ulterior, Dan Alexa a vorbit și despre motivele care îi împing pe fotbaliști să aibă relații extraconjugale și, mai apoi, să divorțeze. 

„Fotbaliștii divorțează pentru că e multă imaturitate.  Familia înseamnă ceva și eu am ajuns târziu la concluzia asta. Fotbaliștii nu realizează ce înseamnă o familie atunci când sunt tineri. O nevastă bună, sau măcar una acceptabilă, te trag de mânecă, te poate face fotbalist. Mai există și unele care merg în club seară de seară. Cheia formei sportive a unui fotbalist e liniștea de acasă. 

Începi să ai un nume, să existe tentații. Divorțurile apar din cauza relațiilor extraconjugale. Am fost imatur, de asta am divorțat”, a declarat Dan Alexa, la GSP Live. 

Vezi și: FOTO Divorțurile Generației de Aur » 8 din cei 14 "tricolori" care au jucat cu Columbia la CM '94 s-au separat de soții. Ultimul și-a oficializat despărțirea anul acesta

Vezi și:VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa, declarații-bombă despre Dinamo! Detalii despre conflictul cu Rednic, ruptura iremediabilă cu PCH și condițiile în care ar lucra alături de Negoiță

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  21 Februarie 2019, 15:53

Vax albina crema puca.

davveire
davveire  •  21 Februarie 2019, 15:03
Postat de dinamo_fan pe 21 Februarie 2019, 13:55

cat de fara viata sa fii pe lumea asta ca sa fii interesat de ce zice Alexa ?? Alexa ala prima data sa se tunda, ca nu numai ca se comporta ca o *** dar si arata ca una.

deci tu esti fara viata?

daniaania
daniaania  •  21 Februarie 2019, 14:47

Alt impresar nu ai gasit, sa nu te judece lumea aiurea???

Vezi toate comentariile (13)
Comentează