FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV De ce nu poate colabora niciodată Ionuț Chirilă cu Gigi Becali: „L-am sunat pe bancă și la finalul meciului am avut discuții dure”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 15:59

Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani din perioada 1999-2012, a vorbit la GSP Live despre relația pe care a avut-o cu antrenorul Ionuț Chirilă în perioada 2005-2006 când îi antrena pe „mineri”.

 

„Ionuț Chirila e un antrenor foarte bun, pregătește jocul în cele mai mici detalii. De la pregătire tactică la vizualizarea adversarului. E profesionist. Dar e un tip dificil, care tot timpul are o relație conflictuală cu conducerea. Să vă dau un exemplu.

Jucam la Galați și o echipă de impresari a mers la meci să vadă doi jucători. I-am spus «Ionuț, eu nu mă bag peste tine, dar te rog să-l introduci pe Drida, că au venit oamenii ăștia să-l vadă». El intenționat nu l-a băgat. M-au sunat impresarii turci. În timpul jocului l-am sunat pe bancă să-l rog să-l bage pe Drida, dar parcă o făcea intenționat. După meci am avut niște discuții dure. Vă dați seama ce situație am trăit în fața oamenilor din Turcia.

Cu Ionuț Chirilă n-ai nicio șansă. El promovează tineri, are curaj. A făcut treabă, dar nu e un om de echipă. Aici e problema lui Ionuț, dar din punct de vedere profesional e foarte bun. Intrase un pic în conflict și cu unii jucători și am decis să ne despărțim de el pentru a crea un șoc. Ne-am despărțit prietenește și cu regret. Eu mă mir că nu-și găsește locul acum”, a declarat Alin Simota la GSP Live.

„Am avut un antrenor care m-a călcat și mai tare pe nervi. Am rămas în relații foarte bune cu acel antrenor, ne-am promovat foarte mulți tineri. Dar tot timpul când n-aveam rezultate ba iarba nu era bună, ba vitaminele n-au fost ok, ba arbitrii n-au fluierat cum trebuie. Tot timpul găsea câte ceva. Niciodată nu-și asuma nicio responsabilitate. Am decis să-l dăm afară de comun acord” Alin Simota

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, dezvăluiri incredibile: „Jucătorii pariau pe scor exact chiar la casa de pariuri a soției unuia dintre ei”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10206840810356779
Mihai Enache  •  01 August 2019, 20:42

te ai facut de *** ai ineput sa aduci in emisiune tot ffelul de dubiosi interlopi si puscariasi.......ai transformat emisiunea in balci !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2188154957961752
Nete Marian  •  01 August 2019, 18:10

Asa este..Ok...Ok...esti antrenor bun :) Dar:fara echipa.De ce ? Pt ca trebuieste mai nainte sa fii ,,jucatorDeEchipa,, BRE ....VaPuP :)

delphy08
delphy08  •  01 August 2019, 17:28

Antrenorul ala care dadea vina pe toata lumea este perversul Sdrobis ,,un habarnist de antrenor ...Daca nu e asa nu mai scriu nici un comentariu ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează