FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Duckadam mesaj dur pentru jucătorii FCSB: „Spun ce vreau la TV! Nu mă duc să beau bere cu ei ca să fim prieteni”

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 20:15 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 20:26

Helmut Duckadam, 61 de ani, „Eroul de la Sevilla”, portarul român care a intrat în Cartea Recordurilor, a acceptat invitația de a participa la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia. 

Acesta vorbește despre plecarea de la FCSB, le răspunde celor care l-au numit "sclavul lui Becali" și le face o promisiune suporterilor roș-albaștri.

- Helmut, vreau să pornim discuția cu FCSB. Tu ai plecat, nu mai ai nicio funcție acum.
- Nu mai am. L-am sunat pe domnul Becali și i-am mulțumit, pentru că omul m-a ajutat fantastic. A fost singurul om din România care m-a ajutat timp de zece ani și înainte, când eram cu el din partid. Dacă voi mai lucra vreodată și vor mai avea nevoie vreodată de mine, eu la altă echipă nu merg. Dacă voi mai lucra vreodată și vor mai avea nevoie vreodată de mine eu la altă echipă nu merg. Rămân în continuare la FCSB! Pentru mine echipa asta rămâne Steaua.

- Dar cum de-ai ajuns tu președintele?
- În momentul în care m-a sunat domnul Becali, în 2010, eram pe punctul de a mă reîntoarce în America. Aveam un copil mic, vorbisem deja și cu fosta soție, cu care am rămas în relații foarte bune. Domnul Becali m-a sunat joi și eu urma să vin luni la Ambasadă să iau viză pentru cea mică, să plecăm. M-a sunat și mi-a zis: "Hai că vreau să te fac președinte! Mâine să vii aici".

- Deci inițiativa a fost a lui.
- Eu niciodată n-am cerut nimic, a fost inițiativa domnului Becali. M-am urcat în avion și am venit. M-a prezentat pe mine la Palat, eu m-am dus cu Ilie Dumitrescu în Ghencea și l-am anunțat ca antrenor. Argăseală îmi zicea: "Îți dau și biroul meu dacă vrei...". "Domnule Argăseală, eu n-am venit președinte că nu mă pricep la acte. Nu vreau nici ștampilă! Știu că am venit pentru imagine și îmi place".

"Tâmpenii! Nu sunt sclavul lui Becali!"

- Lumea te-a și acuzat că ai stat lângă el atâția ani.
- Tâmpenii! Nu sunt sclavul lui Becali! Eu spun ceea ce cred. Eu cu domnul Becali n-am vorbit de cel puțin patru ani. Eu n-am fost întrebat niciodată de vreun portar. O singură dată m-a întrebat de cel de la Iași. M-a sunat într-o seară: "Ce știi de portarul ăsta?". "Habar n-am! M-ați întrebat pe mine vreodată ceva?". La emisiunile la care mă duc, vorbesc ce vreau eu.

- Se pare că jucătorii erau supărați de ce spuneai.
- Domnule Becali niciodată nu mi-a reproșat ceva. Niciodată, nea Ovidiu! Sunt prea bătrân ca să vorbesc prostii. O singură dată mi-a spus: "I-ai cam atacat pe băieți". Să fie sănătoși dacă se supără pe mine. Eu nu mă duc să beau bere cu ei și nu vreau să fiu prieten cu fotbaliștii. N-am nicio treabă! Eu îi laud și îi propun la echipa națională, iar când greșesc și nu-mi place, spun ce spun.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU HELMUT DUCKADAM

CITEȘTE ȘI

FOTO HOT Maria Iovan, fiica lui Ștefan Iovan, face senzație pe rețelele de socializare: imagini electrizante

Dezvăluiri incredibile din vestiarul lui FCSB: Slujbe, da. Ședințe, nu » Cum a fost tratat Bogdan Vintilă de către Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
concret
concret  •  21 Iulie 2020, 23:31
Postat de George Burcasimi pe 21 Iulie 2020, 21:43

Echipa armatei trebuie sa dispara ! Nu suntem in Coreea de Nord .Va amagiti degeaba .Iar cei ce au aderat acolo ,sunt muritori de foame fiindca statul roman nu a avut grija de marile glorii ,care a castigat Cupa Campionilor care a fost o premiera pentru tarile din estul Europei ,si din lagaru comunist .Pentru mine este cea mai mare realizate sportiva din Romania ,inainte de 1990 .Brandul Steaua a fost distrus si din cauza lui G. Becali ,care nu a respectat acei jucatori care au castigat acel trofeu ,desi initial el a salvat echipa de la faliment .Ca la noi la nimeni ! Avem 2 Stele ,3 Rapid ,2 Poli Timisoara etc !

Becali reprezinta un rau mult mai mare decat regimul nord-coreean. Becali in sine este un tiran incult, care are impresia ca toti oamenii care vin pe un salariu la fcsb intra intr-un regim de sclavie ca in evul mediu. Nici macar in Coreea de Nord nu vezi asa ceva. Becalizarea este una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta societatea romaneasca.

lupu68
lupu68  •  21 Iulie 2020, 22:51

Respect (aproape) total, Helmuth!

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  21 Iulie 2020, 22:35

Fals... avem o singura Steaua și aceea in L 4

Vezi toate comentariile (7)
Comentează