FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO „Fabbrini s-a înțeles cu Dinamo” » Fotbalistul ar urma să aibă cel mai mare salariu din lotul „câinilor”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 11:03

Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini (28 de ani), a dezvăluit azi la GSP Live că jucătorul său e are șanse mari să semneze cu Dinamo, realizarea transferului fiind doar o chestiune de timp.


„Avem discuții cu Dinamo, suntem foarte aproape. Mai durează o zi, două. Discuțiile sunt avansate. I s-a făcut o ofertă. El e în mare parte mulțumit. Urmează ca avocații să verifice actele.

Mai sunt mici lucruri de pus la punct, dar e o ofertă bună. Transferul se va realiza, dacă în următoarele două zile nu vine o ofertă uriașă”, a declarat Florin Manea la GSP Live.

Conform informațiilor GSP, Fabbrini ar urma să aibă un salariu de 12.000 de euro, cel mai mare din lotul lui Mircea Rednic. Ar urma să încaseze și bonusuri de performanță: 1.000 de euro la victorie și tot pe atât la fiecare gol marcat de el. 

5 goluri și 5 pase decisive a bifat Fabbrini în 31 de jocuri pentru FC Botoșani, echipă cu care se află la final de contract

800.000 €e cota de piață a lui Fabbrini, conform transfermarkt.de

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, în etapa a 13-a de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și:

Diego Fabbrini la Levski Sofia? Transfermarkt anunță transferul mijlocașului de la FC Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
robotucigas
robotucigas  •  24 Mai 2019, 11:58

Ăștia nu au bani nici de duș, dar dau salariu mare. Unde a ajuns și prostia!

anastasiu
anastasiu  •  24 Mai 2019, 10:38
Postat de nelu_faget pe 24 Mai 2019, 08:58

Saracul de manea, face tot posibilul sa ajute minamoul dar fabbrini nu e fraier sa joace la echipa lui redmic pentru trei lulele trei surcele.

Saracul de Manea face tot posibilul sa-l ajute pe Fabrinni care o sa joace la echipa lui Rednic si pe mai putin pentru ca alte oferte nu are!

nelu_faget
nelu_faget  •  24 Mai 2019, 08:58

Saracul de manea, face tot posibilul sa ajute minamoul dar fabbrini nu e fraier sa joace la echipa lui redmic pentru trei lulele trei surcele.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează