FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO EXCLUSIV Gică Hagi așa cum nu l-ai mai văzut! Derapaj grosolan către propriul jucător: „Ce mizerie de om e! F***-ți gura mă-tii!”

Gică Hagi a fost surprins în timp ce îi adresa cuvinte grele fundașului Virgil Ghiță // FOTO: GSP
Gică Hagi a fost surprins în timp ce îi adresa cuvinte grele fundașului Virgil Ghiță // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 16:08

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a fost un car de nervi la amicalul de luni, pierdut de echipa sa cu danezii de la Velje Boldklub, scor 0-1. „Regele” s-a enervat în permanență pe jucătorii săi, iar reporterul Libertatea prezent în Antalya a surprins o reacție condamnabilă a tehnicianului de 53 de ani.

  • Corespondență din Antalya de la Dumitru Angelescu (Libertatea)

Hagi s-a enervat pe fundașul central Virgil Ghiță și, nemulțumit de randamentul acestuia, i-a adresat o serie de insulte vulgare. 

„Du-te, mă, în interior. Băi Ghiță, nu mai fă, mă, ofsaid. Băi ce mizerie de om e, să mor!”, a țipat Hagi către propriul jucător. Mai mult, acesta a fost surprins de reporterul Libertatea în timp ce îl înjura în barbă: ”F***-ți gura mă-tii”.

Originar din Pitești, Virgil Ghiță a fost crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, de unde a făcut apoi pasul spre prima echipă și, mai apoi, spre naționala U21. În acest sezon, Ghiță a strâns 8 meciuri în tricoul dobrogenilor. 


*Virgil Ghiță, celebrând un gol // FOTO: GSP

Hagi l-a mai criticat o dată!

Nu e pentru prima oară când Virgil Ghiță e ținta furiei lui Gheorghe Hagi. 

În meciul din august cu FCSB, pierdut de Viitorul cu 1-4 pe teren propriu, Ghiță a fost eliminat după doar 5 minute în urma unui fault comis asupra lui Florinel Coman. La finalul acelei partide, fotbalistul a fost criticat public de antrenorul său: 

„Ghiță e ultimul acum, să stea la coadă! A greșit enorm, o greșeală mare! Nu are nicio scuză, nu e debutant! Am lucrat la antrenament, trebuia să fie atent. A făcut o greșeală acum și îl va costa. Vor juca alții și el o să stea. Nu am ce să fac, Ghiță să stea la coadă și să aștepte.

Ți-am dat șansa, ți-am dat șansa și nu poți să faci o greșeală elementară când ești proaspăt, puternic, când joci cu Steaua și trebuie să fii atent. Cum să dublezi când fundașul tău atacă? Superficial. Să învețe, dar la noi o să-l vedeți mai rar. Să stea la coadă pentru că am alții”, spunea Hagi la acel moment. 

rkr3151
*Momentul în care Virgil Ghiță vede cartonașul roșu în partida cu FCSB, 1-4 // FOTO: GSP

Vezi și: GSP LIVE // Dumitru Dragomir face noi dezvăluiri despre Mihai Voduț, jucătorul dat afară de la Viitorul pentru pariuri: „E o stricăciune! Fuma și bea 6-7 sucuri pe zi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
fibra
fibra  •  23 Ianuarie 2019, 09:32

Vocabularul fotbalului contine 95% insulte,injuraturi,dar unii inca se mira.

martinpen
martinpen  •  23 Ianuarie 2019, 09:26

Ori Hagi nu stie fotbal, ori gsp scrie prostii... Citez:"Cum să dublezi când fundașul tău atacă? Superficial." Pai daca un coleg ataca adversarul, e obligatoriu sa dublezi.

zizu
zizu  •  23 Ianuarie 2019, 09:17
Postat de utraian pe 23 Ianuarie 2019, 04:09

Mai aveti putin si urmariti si suporterii, Aveti acolo adevarate opere de arta in ale injuraturilor. *** *** ii adunati pe-aistia sa faca pe reporterii?

Păi când a fost episodul cu hanca,nu s a scris că madam mai avea puțin și era violată,cu toate că madam hanca a avut un limbaj foooooarte elevat în acea dispută,dar ....culmea ,tot suporterii au fost scoși țap ispășitor! Suporterul,trebuie să vină la meci,să plătească biletul,să înghită orice i se servește fără să crâcnească sau sa critice! Măria sa regele,scoate infractori din închisoare să lucreze la el,face .....tot felul de coțcării ,fiind cercetat de uefa la transferuri,transferă doar la o echipă,în campionat se fac tot felul de....reciprocităti,spectatorul trebuie să vină să le dea bani,să i încurajeze iar ei ......vor statui și osanale ,că sunt salvatorii fotbalului!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează